İçim’den yemek geldi!

Ülker İçim, Facebook sayfasında pratik ve lezzetli yemeklerin videolu tariflerini Ramazan’da tüketiciler ile buluşturuyor.

İçim’den yemek geldi!

Ülker İçim Facebook sayfasında videolu yemek tarifleri ile tüketicisinin hayatına lezzet ve kolaylık katmaya Ramazan’da da devam ediyor. Ülker İçim, ünlü yemek yazarı Devletşah’ın katkıları ve “İçim’den Yemek Geldi” sloganıyla videolu tariflere yer veriyor.

16 Temmuz'da başlayan yeni uygulamada, videolu yemek tariflerinin kolay ve pratik olmasına özen gösterildi. Böylece yemek hazırlayanların işleri kolaylaşırken, Ramazan’da sevdiklerine farklı ve yeni lezzetler sunma imkanı da sağlanmış oldu. Devletşah’ın neşeli sunumuyla renklenen “İçim’den yemek geldi”nin en büyük avantajı defalarca izlenebilmesi, istenildiğinde durdurulup, not alınabilmesi ve Facebook’taki arkadaşlarla da paylaşılabilmesi.

Videolu yemek tariflerine Ülker İçim’in Facebook sayfasını beğenerek ve Twitter hesabını takip ederek ulaşılabiliyor.

Ambalajlar büyüdü
Ülker İçim, Ramazan’da tüketimin artmasına paralel olarak ambalajlarını büyüttü. Beyaz peynir, labne ve tereyağında ‘aynı fiyata %10 fazla’ ürünleri ve tüketiciye %25 fiyat avantajı sunan beyaz ve kaşar peynir ikili paketleri ile Ülker İçim, Ramazan ayında da sofraları şenlendirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52