Yaz lezzetini kışa taşıyın

Koroplast Streç Film ve Buzdolabı Poşeti ile yaz mevsiminin tazeliğini, kış sofralarınıza taşıyın...

Yaz lezzetini kışa taşıyın

Kalitesi ve pratikliğiyle mutfağınızda içinizi rahat ettiren Koroplast ile sebze ve meyvelerinizi kolaylıkla saklayabilirsiniz. Tamamen hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Streç Film ve Buzdolabı Poşeti ile buzdolabında sakladığınız yiyeceklerinizin kokularının birbirlerine karışmalarını önleyebilir, ilk günkü tazeliğinde kalmasını sağlayabilirsiniz.

Koroplast Streç Film ile yaz meyvelerini taptaze saklayabilirsiniz!
Sıcak geçen yaz mevsiminin vazgeçilmeyen meyvelerinden biri olan karpuz sezonu açıldı. Ancak dört kişilik çekirdek bir ailesiniz ve zamanında tüketemeyeceğiniz endişesiyle karpuz almak sizi düşündürüyor… Bu endişenize, kendinden kesimli Koroplast Streç Film son veriyor. Çünkü hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Streç film artık daha pratik! Kendinden kesimli Koroplast Streç Film ile dolabınızda sakladığınız karpuzu, bir yandan ilk günkü lezzetinde tüketirken, bir yandan da sağlıklı bir ortamda muhafaza edebilirsiniz.

Kışın özlenen lezzetlerini, Koroplast Buzdolabı Poşeti ile şimdiden mutfaklarınıza taşıyın!
Yazın vazgeçilmez ve kışın özlenen lezzetlerinden enginar, fasulye, barbunya, bakla, bezelye ve mısırı Koroplast Buzdolabı Poşeti ile dondurarak saklayabilirsiniz. Delinmez ve yırtılmaz özelliği ile Koroplast Buzdolabı Poşeti’nde yaza özel vişne gibi meyveleri de saklayarak, yaz lezzetlerini kış sofralarınıza taşıyabilirsiniz. Hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Buzdolabı Poşeti ile kış mevsimine geçmeden dondurarak saklayacağınız sebze ve meyveleri uzun süre bozulmadan muhafaza edebilir, kış mevsiminde mutfaklarınıza yaz lezzetlerini taşıyabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52