Ramazan sofralarına bereket getiriyor

Migros, Ramazan ayına özel hazırladığı ‘Bereket’, ‘Ziyafet’ ve ‘Lezzet’ kolileri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak...

Ramazan sofralarına bereket getiriyor

Migros Ticaret A.Ş., bu yıl da Ramazan’ı zengin içerikli ve ekonomik fiyatlı kolileri, indirim kampanyaları ve kazandıran fırsatlarla karşılıyor. Ramazan ayına özel hazırladığı ‘Bereket’, ‘Ziyafet’ ve ‘Lezzet’ kolileri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak olan Migros Ticaret A.Ş., Ramazan’da çevresindekileri sevindirmek isteyenler için de Ramazan Hediye Kartları ile özel ve anlamlı bir seçenek sunuyor.
12-18 Temmuz tarihleri arasında Migros, Tansaş, 5M Migros, Macrocenter veya Sanal Market’ten Money Visa Kart ile 100 TL ve üzeri  alışveriş yapan herkes anında 10 TL indirim kazanacak.

Migros Ticaret, Ramazan ayını, zengin içerikli, ekonomik fiyatlı kolileri ve düzenlediği özel kampanyalarla karşılıyor. Bu yıl da Migros, Tansaş, 5M ve Macrocenter Mağazaları ile Sanal Market’te satışa sunulan üç ayrı Ramazan kolisi sofralarda yerini almaya hazır. Hayırsever vatandaşlar için sunulan “Ramazan Hediye Kart”lar ise, Ramazan’da yapılacak yardım ve bağışlar için ideal bir seçenek.

Zengin Ramazan sofraları küçük bir karta sığdı, özel tasarlanmış minyatür Ramazan kolilerinin içine yerleşti
Migros Ticaret, özel tasarımlı ‘Ramazan HediyeM’ Kart ve “Tansaş Ramazan Hediye Kart” ile Ramazan’da hediye vermek isteyenler için anlamlı bir alternatif sunuyor. Minyatür Ramazan Kolisi ile birlikte verilecek ‘Ramazan Hediye’ Kartlara 5 ile 500 TL arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri ürünü alabiliyorlar. Tüm Migros, Tansaş ve 5M mağazalarında geçerli olan  HediyeM Kart ve Tansaş Hediye Kart’a sahip olmak için yapılması gereken tek şey; Migros, Tansaş ve 5M mağazalarını ziyaret etmek…

Ramazan kolisiyle % 40 tasarruf fırsatı
Tüketicinin Ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan kolileri, aynı zamanda bütçe için büyük avantaj da sağlıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak almak, tüketici için ortalama % 40 tasarruf fırsatı sunuyor. Migros tarafından üç farklı içerikte hazırlanan Ramazan kolilerinin yanı sıra Ramazan süresince özel kampanyalarla sunulacak ürünler de, aile bütçesinde fark yaratacak fiyatlarla raflardaki yerini aldı.   

Üç avantajlı seçenek
Her yıl müşteriden gelen talebe göre hazırlanan koliler undan salçaya, şekerden çaya, reçelden meyve suyuna kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşuyor. Tüketiciyi için en ekonomik fiyatlarla Ramazanı karşılayan Migros, 10-19 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik koli seçeneği sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52