Fruttare ada tatiline gönderiyor!

Doğallığın dondurması Fruttare, başarılı bir Survivor parodisi olan ve 1 milyon 250 bini aşkın kişi tarafından izlenen Yaşam Mücadelesi videolarının ardından ilginç bir sosyal medya uygulaması daha başlattı.

Fruttare ada tatiline gönderiyor!
www.facebook.com/fruttare sayfasından ulaşılan “Türkiye’nin En çok Kurtarılan İnsanı” adlı oyuna katılarak Yaşam Mücadelesi Adası’ndan arkadaşları tarafından kurtarılanları sürpriz ödüller bekliyor. En çok kurtarılan oyuncu Tayland’ın en büyük adası Phuket’te iki kişilik tatil kazanacak.

Düşük kalorisi ve gerçek meyve parçalarıyla dondurma severlere eğlenceli, enerjik ve sürprizlerle dolu bir yaz yaşatan Fruttare, sosyal medyada da birbirinden ilginç uygulamalara imza atıyor. Fruttare, Survivor Adası’nı başarılı bir şekilde parodileştirerek izleyenlere kahkahalar attıran Yaşam Mücadelesi videolarından sonra “Türkiye’nin En Çok Kurtarılan İnsanı” oyunuyla sosyal medyaya yeni bir heyecan daha getirdi.

www.facebook.com/fruttare sayfasından ulaşılabilen Türkiye’nin En Çok Kurtarılan İnsanı uygulaması,  insanların sanal ortamda birbirini kurtardığı bir oyun. Oyunun nasıl oynanacağı ve kurallarıyla ilgili ayrıntılar, Yaşam Mücadelesi videolarının yaratıcısı olan BatesMotelPro ekibi tarafından eğlenceli bir viralle anlatılıyor. Uygulamanın eğlendiren yönü yine Yaşam Mücadelesi Adası’na dayanıyor. Oyun başladığında kullanıcı önce adadan kurtarmak istediği 3 arkadaşını seçiyor ve ardından arkadaşlarından yardım istemeye başlayarak onları da oyuna dâhil ediyor. Arkadaşları tarafından kurtarıldıkça kurtarılma sayısı artan oyuncu, “Türkiye’nin en çok kurtarılan insanı” olma yolunda ilerliyor! Tek yapması gereken arkadaşlarından yardım istemek. Oyuncu, adadan kurtarılma sayısı arttıkça ödüller kazanmaya başlıyor.

www.facebook.com/fruttare sayfasından Türkiye’nin En Çok Kurtarılan İnsanı oyununa katılanlar, adadan kurtarıldıkça büyük ödül olan Phuket Adası tatilini kazanmaya daha da yaklaşıyorlar. Türkiye’nin en çok kurtarılan insanı olma şansı 15 Ağustos’ta sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52