En güzel tarifler "Kış Sofrası'nda yarışacak

Yemek yazarı Aydan Üstkanat, Knorr sponsorluğunda, mevsiminde yetişen sebze ve meyveleri tüketmenin önemine dikkat çekmek amacıyla yepyeni bir yemek yarışması düzenliyor.

En güzel tarifler
Lezzet düşkünlerine yaratıcılıklarını sergileme imkanı tanıyacak “En Güzeli Benim Tarifim – Kış Sofrası Yarışması”na katılmak isteyenlerin, tamamen kış mevsiminde yetişen malzemeleri kullanarak yapacakları ana yemek ve garnitür ikilisine en uygun Knorr çorbayı hazırlayarak fotoğrafı facebook.com/kissofrasi adresine yüklemeleri yeterli olacak.

Yarışmanın finali 24 Şubat 2013’te Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA)’nde gerçekleştirilecek ve ilk üçe giren yarışmacılar hediye çeki almaya hak kazanırken, tüm finalistler de katılım sertifikası ile ödüllendirilecek.

Yemek yazarı ve yemek stilisti Aydan Üstkanat, Türkiye’nin lezzet ustası Knorr sponsorluğunda “En Güzeli Benim Tarifim Yarışması”nı hayata geçiriyor. Bu yıl Kış Sofrası konseptiyle hünerli ellerin keyifli çekişmesine sahne olacak En Güzeli Benim Tarifim Yarışması, mevsiminde yetişen sebze ve meyveleri tüketmenin önemine dikkat  çekerken, doğal ve sağlıklı besinleri geleneksel ya da yaratıcı tariflerle bir araya getiriyor.

Çorbalarında kullandığı malzemeleri her zaman tam mevsiminde toplayan Knorr sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve facebook.com/kissofrasi adresi üzerinden tüm lezzet tutkunlarına açık olan En Güzeli Benim Tarifim – Kış Sofrası Yarışması’na, 10 Şubat 2013 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Yarışmaya başvurmak için katılımcıların kış malzemeleriyle yaptıkları ana yemek ve garnitür ikilisine en uygun Knorr çorbayı hazırlayarak, fotoğrafını facebook.com/kissofrasi adresine yüklemeleri yeterli oluyor.

Yarışma kapsamında Aydan Üstkanat tarafından yaratıcılık, uyum ve sunum kriterleri üzerinden değerlendirilen ve en yüksek puanı alan 12 yarışmacı ile Facebook’ta en fazla beğeni alan 6 yarışmacı finale katılmaya hak kazanacak. Finale kalmayı başaran 18 katılımcı, 24 Şubat 2013 tarihinde Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA)’nde gerçekleşecek olan finalde, tariflerini Aydan Üstkanat’ın da dahil olduğu yarışma jürisi önünde tekrar hazırlayacak. Lezzet, yaratıcılık, sunum ve uyum gibi kriterler üzerinden değerlendirilecek olan yarışmacılardan ilk 3’e girenler hediye çeki kazanırken, tüm yarışmacılar ayrıca katılım sertifikası ile ödüllendirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52