En güzel maniye en leziz güllaç

İftar sofralarının tatlı misafiri Özsüt, Ramazan’a özel yarışmasıyla gününüzü de eğlenceli hale getiriyor.

En güzel maniye en leziz güllaç
Özsüt, Ramazan’ı eğlenceli bir yarışmayla renklendiriyor. Ramazan ayı boyunca haftada üç gün devam edecek olan yarışmada yapmanız gereken sadece Özsüt’ün Facebook sayfasına içinde “Özsüt” geçen bir mani yazmak. Günün sonunda en çok “beğeni” alan maninin sahibi, Özsüt tarafından bir kilo güllaç ile ödüllendiriliyor.

İftar sofralarının tatlı misafiri Özsüt, Ramazan’a özel yarışmasıyla gününüzü de eğlenceli hale getiriyor. Yarışmada tek yapmanız gereken Özsüt’ün Facebook sayfasına, içinde Özsüt geçen, bir mani yazmak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, saat 00.00’dan 16.00’ya kadar en çok beğeni alan maninin sahibi Özsüt’ten bir kilo güllacın sahibi oluyor.

Ramazan ayı boyunca haftanın üç günü düzenlenecek olan yarışmanın kazananları, yarışma bittikten hemen sonra, gün içinde Facebook üzerinden açıklanıyor.

Özsüt’ün Ramazan’a özel güllaç çeşitleri geleneksel ve frambuazlı olmak üzere iki çeşitte sunuluyor. Frambuazlı ya da geleneksel güllacı tercih ederek Ramazan’ı ağız tadıyla geçirebilirsiniz.

Siz de Özsüt’ün Facebook duvarına en beğenilen maniyi yazarak hem eğlenceli vakit geçirebilir, hem de Özsüt’ün enfes güllacından kazanabilirsiniz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52