Doors Akademi Şubat'ta da lezzet öğretiyor

Doors Akademi’nin Şubat programı birbirinden farklı workshopları mutfak meraklılarına sunuyor...

Doors Akademi Şubat'ta da lezzet öğretiyor
Gıdavitrini - Yeme içme sektörüne uzman eleman yetiştirmek amacıyla Bomonti’de 3 bin m² alana kurulan Doors Akademi’nin Şubat ayı programında, pek çok farklı ve eğlenceli workshop, amatör mutfak tutkunlarını bekliyor. Doors Akademi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından Arçelik sponsorluğunda verilecek derslerde, temel ekmek yapımından  İtalyan mutfağına, ‘kilo verdiren mutfak’tan Sevgililer Günü için özel hazırlanan ‘Sevgilim Senin İçin Pişirdim’le romantik lezzetlere kadar farklı ilgi alanları için farklı seçenekler yer alıyor. Siz de yemek yapmaktan keyif alıyor ve değişik mutfakları tecrübe etmek istiyorsanız Doors Akademi’nin Şubat programını sakın kaçırmayın.

Yeme içme sektörüne kalıcı ve yenilikçi projeler kazandıran ve çalışmalarının sonucunda değer yaratmayı ilke edinen İstanbul Doors Group’un sektöre değer katacak yeni projesi Doors Akademi, yılda bin 200 profesyonel öğrenci, 2 binin üzerinde amatör mutfak tutkunu ve 100’ün üzerinde kurumsal müşteriye eğitim verecek. İstanbul Doors Group’un sektördeki 20 yılı ve yetiştirdiği sayısız elemandan gelen tecrübesini aktardığı Doors Akademi, sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor.

Yeme içme sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla, Arçelik’in ana sponsorluğuyla hayata geçirilen Doors Akademi; profesyoneller ve amatörler için verdiği eğitimlerle Türkiye’de yiyecek ve içecek sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor. Öztiryakiler, Doluca ve İlly’nin katkılarıyla eğitim hayatına başlayan Doors Akademi’nin amatörler için hazırladığı Şubat programı, yemek yapmaya ilgi duyan herkesin aradığını bulabileceği farklı eğitimler sunuyor.

Sevgililer Günü’nde romantik sofralar için
Doors Akademi Sevgililer Günü’nde çiftlerin kalbine giden yolun midelerinden geçtiğini unutmadı ve 14 Şubat’a özel bir workshop hazırladı. Çiftlerin birlikte katılacakları ‘Sevgilim Senin İçin Pişirdim’ workshop’unda hem partnerinizle birlikte yemek pişirmenin eğlenceli yanını keşfedecek, hem de yaptığınız birbirinden lezzetli yemeklerle hazırladığınız sofrada, asla unutamayacağınız bir Sevgililer Günü yaşayacaksınız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52