Becel Bade İşcil’e mutfakta ilham verdi

Becel, yenilikçi yemek yapma ürünü sıvı Becel Pratik’i marka yüzü Bade İşcil’le Mutfak Sanatları Akademisi’nde tanıttı.

Becel Bade İşcil’e mutfakta ilham verdi
Gıdavitrini - Becel, besleyiciliği ve lezzeti bir arada sunan yeni sıvı Becel Pratik’i, 9 Ekim Salı günü Mutfak Sanatları Akademisi’nde Becel’in marka yüzü Bade İşçil’le birlikte tanıttı. Sıvı yapısıyla lezzeti ve kolaylığı bir araya getiren Becel Pratik, bitkisel yağların karışımı kullanılarak oluşturuldu. %65 yağ içeriğiyle yeni Becel Pratik, tüm Becel ürünleri arasında %7,5 oranla en düşük doymuş yağ düzeyine sahip olmasıyla da öne çıkıyor.

“Bu ürünle, Becel’in bir adım daha öne çıktığını düşünüyorum” diyen ünlü oyuncu Bade İşcil, “Becel Pratik, bana yemek yapmak konusunda oldukça ilham verdi, diyebilirim. Becel Pratik, kolayca saklanabilir ve adı üstünde, son derece pratik. Yemek pişirmeyi hem kolaylaştırıyor hem de sunduğu çözümlerin yanı sıra yaptığınız yemeğin lezzetine de lezzet katıyor” dedi.

İşçil, ayrıca özel hayatında yemek ve mutfakla ilişkisine değindi. Yemek yemeyi sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Kendim için ya da zaman zaman dostlarım için yemek yapmaktan da keyif alıyorum. Herkesin bildiği yemekleri yapmanın yanı sıra yeni şeyler denemeyi de seviyorum. Dışarıda yediğim ve beğendiğim yemekleri öğrenmeye çalışırım ve denerim. Bu anlamda Becel de bana ilham veriyor. Yemek yapmak beni rahatlatıyor. Kendime zaman ayırmanın başka bir yolu. Ama elbette bir şeflik iddiam yok. Halen annem kadar iyi olmak için çalışıyorum” diye konuştu.

Becel Pratik, bilinçli, lezzetli ve besleyici yemek pişirmek için kolay bir yol arayışında olan herkese hitap ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52