Balık keyfini Emsan ile yaşayın

Emsan, geliştirdiği yepyeni ürünü Fishy Tava ile kadınların kolay ve lezzetli yemekler hazırlamasına yardımcı oluyor.

Balık keyfini Emsan ile yaşayın
Gıdavitrini - Balık sezonunun açıldığı bugünlerde Emsan, geliştirdiği yepyeni ürünü Fishy Tava ile kadınların kolay ve lezzetli yemekler hazırlamasına yardımcı oluyor. Kadınların hayatını kolaylaştırmak için ürünlerini sürekli yenileyen ve geliştiren Emsan, özel tasarım Fishy Tava ile balık pişirmeyi keyfe dönüştürüyor.

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte taptaze ve lezetli balıklar tezgahlarda da yerini çoktan aldı. Balık mevsime özel olarak hazırlanan Emsan, geliştirdiği yenilikçi ‘Fishy Tava’ ile en lezzetli balıkları kolayaca pişirmeyi sağlayan bir ürün geliştirdi. Balıkların tavaya özenle dizildikten  sonra şeklini koruyarak kolayca çevrilmesini sağlayan çift taraflı yanmaz yapışmaz yüzey, kolayca lezzetli balıklar pişirmenizi sağlıyor. Tutacaklarındaki özel kilit ve slikon çerçeveler ile birbirine kenetlenen Emsan Fishy Tava, pişirme ve çevirme sırasında etrafa yağ sıçramasını da önlüyor.

Emsan Fishy Tava, özel üretilen yanmaz yapışma yüzeyi ile hiç yağ kullanmadan balıklarınızı tam kıvamında pişirebiliyor. İnce balık desenleriyle zenginleştirilen Fishy Tava, balık pişirmede kolaylık sağlarken, eğlenceli tasarımı ile de göz dolduruyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52