Gıdavitrini - Balık sezonunun açıldığı bugünlerde Emsan, geliştirdiği yepyeni ürünü Fishy Tava ile kadınların kolay ve lezzetli yemekler hazırlamasına yardımcı oluyor. Kadınların hayatını kolaylaştırmak için ürünlerini sürekli yenileyen ve geliştiren Emsan, özel tasarım Fishy Tava ile balık pişirmeyi keyfe dönüştürüyor.
Balık sezonunun açılmasıyla birlikte taptaze ve lezetli balıklar tezgahlarda da yerini çoktan aldı. Balık mevsime özel olarak hazırlanan Emsan, geliştirdiği yenilikçi ‘Fishy Tava’ ile en lezzetli balıkları kolayaca pişirmeyi sağlayan bir ürün geliştirdi. Balıkların tavaya özenle dizildikten sonra şeklini koruyarak kolayca çevrilmesini sağlayan çift taraflı yanmaz yapışmaz yüzey, kolayca lezzetli balıklar pişirmenizi sağlıyor. Tutacaklarındaki özel kilit ve slikon çerçeveler ile birbirine kenetlenen Emsan Fishy Tava, pişirme ve çevirme sırasında etrafa yağ sıçramasını da önlüyor.
Emsan Fishy Tava, özel üretilen yanmaz yapışma yüzeyi ile hiç yağ kullanmadan balıklarınızı tam kıvamında pişirebiliyor. İnce balık desenleriyle zenginleştirilen Fishy Tava, balık pişirmede kolaylık sağlarken, eğlenceli tasarımı ile de göz dolduruyor.
Balık keyfini Emsan ile yaşayın
Emsan, geliştirdiği yepyeni ürünü Fishy Tava ile kadınların kolay ve lezzetli yemekler hazırlamasına yardımcı oluyor.
- Şirketler
- 11 Ekim 2012 Perşembe 18:23

- #Gıda Vitrini,
- #Gıda,
- #Tarım,
- #GDO,
- #Gıda Güvenliği,
- #Alo 174,
- #Sağlıklı Gıda,
- #Beslenme,
- #Yemek,
- #Baklava,
- #Restoran,
- #Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,
- #Catering,
- #ilaç,
- #Mehmet Mehdi Eker,
- #Çikolata,
- #İhracat,
- #Çay,
- #Kahve,
- #Müsiad,
- #Turizm,
- #Ekmek,
- #Hijyen,
- #Çevre,
- #Tüketici,
- #Fuar,
- #Meyve Suyu,
- #Migros,
- #Baktad,
- #Vitrindekiler,
- #Bakliyat,
- #Hububat,
- #Perakende,
- #STK,
- #Şirket,
- #Ambalaj,
- #Sağlık,
- #Lokanta,
- #Cafe,
- #Pasta,
- #Etkinlik,
- #Gıda Teknolojisi
YORUM EKLE
Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi
1
Gelecek çok kullanımlı ambalajların
2
İnoksan mutfağıyla Kapadokya’da yemek şöleni
3
Dengeli çalış ruhunu koru!
4
Keskinoğlu'ndan dev yatırım
5
Muş’tan dünya sofralarına yolculuk
6
Süt içmeyenler peynir yemeli!
7
2023 yılı hedefi 22 milyar dolar
8
Her gün 4.5 milyon ekmek çöpe gidiyor!
9
Tüsiad'ın yeni patronu gıda dünyasından
10
TBV'den 'tehlikeyi gör' kampanyası
12345
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
- Adana
- Adıyaman
- Afyon
- Ağrı
- Aksaray
- Amasya
- Ankara
- Antalya
- Ardahan
- Artvin
- Aydın
- Balıkesir
- Bartın
- Batman
- Bayburt
- Bilecik
- Bingöl
- Bitlis
- Bolu
- Burdur
- Bursa
- Çanakkale
- Çankırı
- Çorum
- Denizli
- Diyarbakır
- Düzce
- Edirne
- Elazığ
- Erzincan
- Erzurum
- Eskişehir
- Gaziantep
- Giresun
- Gümüşhane
- Hakkari
- Hatay
- Iğdır
- Isparta
- İstanbul
- İzmir
- Kahramanmaraş
- Karabük
- Karaman
- Kars
- Kastamonu
- Kayseri
- Kırıkkale
- Kırklareli
- Kırşehir
- Kilis
- Kocaeli
- Konya
- Kütahya
- Malatya
- Manisa
- Mardin
- Mersin
- Muğla
- Muş
- Nevşehir
- Niğde
- Ordu
- Osmaniye
- Rize
- Sakarya
- Samsun
- Siirt
- Sinop
- Sivas
- Şanlıurfa
- Şırnak
- Tekirdağ
- Tokat
- Trabzon
- Tunceli
- Uşak
- Van
- Yalova
- Yozgat
- Zonguldak

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER