Alfa geleneksel lezzetlerin yanında

Alfa Pastacılık Yağları, BAKTAD'ın düzenlediği baklava festivalinde altın sponsor olarak yer aldı.

Alfa geleneksel lezzetlerin yanında
Gıdavitrini - Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) tarafından bu sene yedincisi düzenlenen “BAKTAD Tarihi Yarımada Baklava Festivali”ne bu yıl dünyada yağ konusunda uzman üretici FELDA IFFCO’nun pastacılık yağları konusundaki profesyonel markası “ALFA Pastacılık Yağları” Altın Sponsor oldu. Bir Osmanlı geleneğini yaşatmak adına ALFA altın sponsorluğunda düzenlenen festivale katılan binlerce kişi hem birbirinden lezzetli baklavaları tattı, hem de keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladı.

Festivale, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

ALFA’nın, profesyonellerin hayatlarını kolaylaştıran, hamur işleri ve pastacılık ürünleri için ayrı ayrı geliştirilmiş özel formüllü ürünleri etkinlikte büyük ilgi gördü. Ürünleri kıvamında ve leziz yapan özel yağlarıyla ALFA, açtığı stant ile baklava ustalarının da beğenisini kazandı. BAKTAD Tarihi Yarımada Baklava Festivali’ne Altın Sponsor olarak hem tarihi lezzetlere verdiği değeri hem de baklavacılık mesleğine ve ustalara saygısını bir kez daha kanıtlayan ALFA, katılımcılardan tam not aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52