Kufta ilk şubesini Metrocity AVM'de açtı

Gıda sektöründe iddialı olmak isteyen Doğanlar Ailesi, Biga Köftesi Kufta’nın İstanbul’daki ilk şubesini Metrocity AVM’de hizmete açtı.

Kufta ilk şubesini Metrocity AVM'de açtı
Doğtaş’ı marka yapıp, Kelebek Mobilya’yı bünyelerine kattıktan sonra Doğanlar Yatırım Holding adı altında holdingleşen Bigalı Doğanlar Ailesi, yeni sektörlere de girmeye başladı. Bunlardan biri de gıda sektörü. Gıda sektöründe iddialı olmak isteyen Doğanlar Ailesi, Biga Köftesi Kufta’nın İstanbul’daki ilk şubesini Metrocity AVM’de hizmete açtı. 
Doğanlar Yatırım Holding Başkan Yardımcısı ve Gıda Sektör Başkanı Şadan Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Bigamızın köftesini tüm Türkiye’de tanıtmak ve Kufta markamızla köfte restoranları açmak istiyoruz. Kufta ile 5 yıl içinde 100 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz. İlk olarak Biga’da ve daha sonra İstanbul Metrocity AVM’de şubemizi hizmete açtık. İstanbul’da yeni lokasyonlar için görüşmelerimiz devam ediyor.'' dedi. 
Biga köftesini 1939’dan beri yapan köfteci Tarzan ailesi ile ortaklık kurduklarını da belirten Şadan Doğan; ''Kufta projemizle 3 ayrı konsept oluşturuyoruz. Çarşı dükkanları ve AVM’ler dışında, dinlenme tesislerinde de Kufta dükkanları açacağız. Üretimimiz Biga’da olacak ve bayilikler vermeye de başlayacağız. Öncelikle İstanbul ve daha sonra tüm Anadolu’ya yayılacağız." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 23:44

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52