Yenilenen İsmar şimdi de Kütahya’da

Türkiye’de modern perakendeciliğin ilk örneklerinden olan İsmar, ezber bozan yapılanma modeliyle hem güç kazandı hem de yenilendi. Firma, yeni yüzüyle Kütahya’da şube açtı.

Yenilenen İsmar şimdi de Kütahya’da
Gıdavitrini - ‘Marifetli Alışveriş’ sloganıyla kendini yeniden konumlandıran İsmar; yenilenen yüzüyle, Eskişehir, İstanbul ve Şanlıurfa Viranşehir’in ardından bu kez de Kütahya’da tüketici ile buluştu. İsmar Kütahya Meydan Şubesi’nin açılışı 18 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi. İsmar Kütahya Meydan mağazasının Açılışı, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Nejat Öztorun, Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Kütahya Müftüsü Mustafa Üsküplü ve İsmar Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Akyürek’in katılımı ile gerçekleşti.
Şarküteriye kardeş geldi: Barküteri
İsmar, yepyeni bir reyon olarak dizayn ettiği “Barküteri” ile dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Bakliyat ürünlerini ‘Barküteri’ adını verdiği reyonunda tüketiciye sunacak olan İsmar, Akyürek Kardeşler Grubu’nun gıda sektöründeki deneyiminden hareketle özellikle bakliyat ürünleri konusunda iddialı. Paslanmaz çelikten özel olarak tasarlanmış hijyenik satış modülleri ile tüketicilerinin karşına çıkan İsmar, bu reyonu ile ciddi ses getirmeyi hedefliyor.
Yeni şubeler yolda
Perakende sektöründe 16 yıllık geçmişi olan İsmar, değişim için düğmeye geçen yıl bastı. Modern perakendeciliği ‘Marifetli Alışveriş’ ile yeniden yorumlayan İsmar, logosundan, renklerine, reyonlarından, ürün kategori yapısına kadar her alanda değişerek, konsept bir marketin geleneksellikle uyumunun güzel örneğini veriyor. Yeniden yapılanma süreci ile sektördeki hedef çıtasını da yükselten İsmar, değişimin ilk örneğini Eskişehir Yediler Şubesi açılışı ile göstermişti. İsmar, İstanbul’da Büyükçekmece şubesinin hemen ardından Şişli şubesini açacak.
İsmar Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mutlu Gökdemir, “Haziran Ayı’na kadar, Eskişehir, İstanbul, Kütahya ve Şanlıurfa (Viranşehir)’da açacağımız yeni şubelerle toplam şube sayımız 45’i bulacak. 2012 sonu itibariyle hedefimiz ise 60 şube sayısına ulaşmak” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52