Tesco Kipa yönetici yetiştiriyor

Türkiye çapında hizmet veren perakende şirketi Tesco Kipa, eğitime ve gelişime yaptığı yatırımla çalışanlarının gelişimine katkıda bulunarak yükselmelerini destekliyor.

Tesco Kipa yönetici yetiştiriyor
“Sürekli eğitimin sürekli gelişim yarattığı” gerçeğinden yola çıkan Tesco Kipa İnsan Kaynakları yönetimi, teknik ve liderlik alanındaki eğitimlerini gerek sınıf içi gerekse işbaşı uygulamalar ile uzun soluklu şekilde uyguluyor.

Departman şefleri, grup müdürleri ve mağaza müdürleri tarafından verilen teknik eğitimler, mağaza ve bölge insan kaynakları müdürleri tarafından verilen liderlik eğitimleri ile hat yöneticileri tarafından verilen işbaşı eğitimleri süresince çalışanlar, kişiye özgü hazırlanan kariyer programıyla 2 yılda başlangıç düzeyi pozisyonundan mağaza müdürlüğü pozisyonuna yükselme şansını yakalıyor.

Çalışma arkadaşlarını kendi içlerinde yetiştirmeye büyük önem verdiklerini söyleyen Tesco Kipa İnsan Kaynakları Direktörü Remzi Kıraç, perakende sektöründe başarıya ulaşmak ve çizgiyi hep ileriye taşımak için bütün şirketlerin teknik bilgiye sahip, liderlik becerileri gelişmiş yöneticilere ihtiyacı olduğuna dikkati çekti.

Kıraç, “Tesco Kipa olarak hem kendi yetişmiş yönetici ihtiyacımızı karşılamak hem de çalışma arkadaşlarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunarak müşterilerimize çok daha iyi hizmet verebilmek için Yetenek Akademisi adını verdiğimiz gelişim programımız büyük önem taşıyor. Hedefimiz çalışma arkadaşlarımızı geliştirmek ve büyüme planlarımızı desteklemek’’ dedi.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52