Perakendeciler Chan Kim’i dinleyecek

Yerel Zincirler Buluşuyor etkinliği kapsamında ünlü iş düşünürü W. Chan Kim, perakende dünyasının temsilcilerine seslenecek...

Perakendeciler Chan Kim’i dinleyecek
Gıdavitrini - ‘Kurumsal Yönetim’ teması, ‘Yerel Birliktelikten, Küresel Markaya’ sloganıyla yapılacak organizasyon 25-26 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Thinkers 50 Listesinde dünyanın en etkili 10 iş düşünürü arasında yer alan, Mavi Okyanus Stratejisini ortaya koyan ve pazarlamada yeni bir çağ açan W. Chan Kim, perakende sektörünün binlerce temsilcisine hitap edecek. Yerel Zincirler Buluşuyor 2012, ‘Kurumsal Yönetim’ ana teması ve ‘Yerel Birliktelikten, Küresel Markaya’ sloganıyla 25-26 Nisan 2012 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
Fuar ve konferans bölümünden oluşacak iki günlük etkinliğin ana konuşmacısı Thinkers 50 listelerinde dünyanın en etkili ilk 10 iş düşünürü arasında yer alan Uluslararası Yönetim Stratejisi Profesörü ve rekabete bakış açısını değiştiren Mavi Okyanus Stratejisi kitabı yazarı W. Chan Kim olacak.
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, bu sene dördüncüsü düzenlenen ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonunun geçen yıllardaki organizasyonlardan üç noktada ayrışacağını belirtti. Aygün, “YZB 2012 bu yıl önemli bir ticari platform olacak. Bu amaçla fuar alanını genişletiyor ve alanın yanında kuracağımız büyük çadıra alıyoruz. Böylece konferans ve fuar alanı olarak iki mekandan söz edebileceğiz. Bu sene etkinliğimize, daha fazla talebin olacağını düşünüyoruz” dedi.
W. Chan Kim konuşmacı olacak
Yerel zincirler organizasyonun konferans bölümünde, INSEAD’da Boston Consulting Group Bruce D. Henderson Kürsüsü Strateji ve Uluslararası Yönetim Profesörü, Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu üyesi, Avrupa Birliği’nin de danışmanı olan W. Chan Kim ‘Mavi Okyanus Stratejisi’ni anlatmak üzere ana konuşmacı olarak yer alacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52