Onur Market Finansket’te

Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Grubun amiral gemisi Onur Market, yeni mağazasını İstanbul Finanskent’te hizmete açtı.

Onur Market Finansket’te
Gıdavitrini - Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul - 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grup’un, yeni Onur Mağazası İstanbul’un yeni yaşam merkezi Finanskent’te hizmete açıldı. Finanskent Mağazası’nın açılış törenine Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Onur Market’in yeni kurumsal kimliğiyle dizayn edilen Finanskent Mağazası, 750 metrekarelik bir müşteri hizmet alanı ile faaliyet gösterecek. Onur Finanskent Mağazası, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, uygun fiyat ve yüksek kaliteyle Finanskent sakinlerine sunacak. Onur müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecekler.
Yeni özel markalı ürünler geliyor
Açılış töreninde konuşan Özen Grup CEO’su Cemal Özen, yeni mağazalarını müşterinin market alışverişine ihtiyaç duyduğu en yakın lokasyanlarda konumlandırdıklarını belirterek “Yılın ilk çeyreğini istikrarlı bir büyüme ve yeni yatırımlarla geride bıraktık. Tüketici dostu hizmet anlayışımızı sürdürerek, yıl sonuna kadar açacağımız yeni mağazalarımızla birlikte Onur markasını çok daha geniş bir müşteri kitlesi ile buluşturacağız. Yakın zamanda devreye girecek et entegre ve unlu mamüller tesislerimizle birlikte birçok özel markalı ürünü de müşterilerimizin beğenisine sunacağız. Onur Market her zaman olduğu gibi tüketicinin güvenilir alışveriş adresi olmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52