Alışverişte Onur Sözü’müzü tutacağız

Kurumsal kimliğini yenileyen ve “Alışverişte Onur Sözü” sloganıyla yatırımlarını yönlendiren Onur Market, Uzunköprü mağazasını hizmete açtı.

Alışverişte Onur Sözü’müzü tutacağız
Gıda perakendeciliğine 1996 yılında İstanbul-4.Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu’nun Edirne-Uzunköprü’deki Onur Market mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Uzunköprü Mağazası’nın açılış törenine Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hüsamettin Çopra, Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Yusuf Ziya Yalnız, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Osman Dal, Uzunköprü İlçe Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Onur Market’in yenilenen yüzü ve logosu ile dizayn edilen Uzunköprü Mağazası 700 metrekarelik alanda kuruldu. 4 adet kasa ile hizmet verecek olan ve 30 kişinin istihdam edildiği Uzunköprü Mağazası, reyonları, hizmetleri ve geniş ürün yelpazesi ile Uzunköprü halkına farklı bir hizmet anlayışı sunacak.

Yeni mağazalarımız ile büyümeye devam ediyoruz

Açılış töreninde konuşan Özen Grup CEO’su Cemal Özen, yerel perakende sektöründe Onur Market olarak hızla büyüdüklerini söyledi. Onur ve Onurex markaları ile İstanbul ve Trakya Bölgesi’nde 134 noktada hizmet verdiklerini anlatan Özen, “Tüm mağazalarımızda olduğu gibi Uzunköprü mağazamızda da müşterilerimize verdiğimiz ‘Alışverişte Onur Sözü’müzü tutacağız. Fark yaratan hizmet anlayışımız ve güleryüzlü personelimiz ile Uzunköprü halkına en uygun fiyatlarla yüzlerce çeşit ürünü bir arada sunuyoruz. Onur Market markasını Uzunköprü halkı ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52