New York Times haftasonu yayınlanan gezi ekinde, fotoğraflarla Türk mutfağına tam sayfa ayırarak İstanbul'da yemek yenilmesi gereken restoranları sıraladı.
Liesl Schillinger tarafından kaleme alınan ''İstanbul'u Tatmak'' adlı yazıda, İstanbul'un minareleri, Arnavut kaldırımları, Boğaz'ı ve Kapalıçarşı'sıyla New York'tan farklı olsa da aslında iki şehrin aynı dinamik enerjiye sahip olduğu yorumu yapıldı.
Yazıda İstanbul'da çok sayıda restoran, kafe, meyhane olduğu belirtilerek İstanbul'u ziyaret edenlerin nerede yemek yiyeceklerine karar vermede epey şaşkınlık yaşadıkları, İstanbul'da sayısız seçenek olduğu kaydedildi.
Yazıda İstanbul'un gözde restoranlarında yenmesi gereken yemekler ve fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgi de verildi.
Türk mutfağı New York Times'ta
ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times (NYT), haftasonu ekinde Türk mutfağına geniş yer verdi.

YORUM EKLE
1
Yağlı yiyeceklerin vergisi fazla olacak
2
Onurex’te Vedat Erdem dönemi
3
Bu tablodaki her obje bir gıda ürünü
4
Altın çileğe zayıflama hapı darbesi
5
İlk Helal Et Sertifikası Aytaç’a
6
En değerlisi Coca Cola oldu!
7
Ülker Golf Maxima’dan yeni lezzetler
8
İthal kurbanlıklar gelmeye başladı
9
Lezita ‘hazır döner’le pratik sofralar
10
Zeytin üreticisine beyanname uyarısı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER