Pizza Pizza Akademi’si geleceğe hazırlıyor

Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza, Türkiye’de yine bir ilke imza atıyor. “Pizza Pizza Akademi” ile gençleri geleceğe hazırlıyor.

Pizza Pizza Akademi’si geleceğe hazırlıyor
Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza, Türkiye’de yine bir ilke imza atıyor. “Pizza Pizza Akademi” ile bünyesinde yer alan her pozisyondaki kişinin eğitim göreceği ve sertifika alacağı okul niteliğinde bir eğitim seferberliği başlatan Pizza Pizza, çalışanlarının liderlik ve iletişim becerilerinin yanı sıra ekip iletişimi, kişisel gelişim, pizza yapımı ve hazırlanması gibi konulara odaklanacak.

25 Temmuz 2011; İstanbul

Pizza Pizza, insan kaynaklarına ve kaliteli personel yetiştirmeye verdiği önem ile dikkat çekiyor. Bu amaçla “Pizza Pizza Akademi”yi oluşturan firma, bölge müdüründen kasiyere, pizzanın evlerine ulaşmasını sağlayan paket servis elemanından mutfak personeline kadar kadar herkesin eğitim göreceği ve sertifika alacağı okul niteliğinde eğitim seferberliğine başlıyor. “Pizza Pizza Akademi” ile Pizza Pizza, eğitim öncesi öğrencilere çeşitli testler uygulayarak uygun mesleği belirleyecek.

Uzman ve eğitimli çalışanlarla büyümeyi hedeflediklerini vurgulayan Pizza Pizza’nın Genel Müdürü Tolga Türker, “Hayatın her aşamasında eğitimin önemi çok büyük. Düşünme ufkunu genişletmek için iyi bir eğitim, okumak ve daha çok bilmek bugüne kadar keşfedilmiş tek yoldur. Topluma katkıda bulunabilmek için de bireyin öncelikle kendisinin olgunlaşması gerekiyor. Günümüzde ancak beynini adayarak topluma ve kişinin bağlı bulunduğu kuruma katkıda bulunabileceğini çok iyi biliyoruz. Kahramanlara ihtiyaç duymayan bir toplum yaratmak, iyi eğitim görmüş gençlerin çabalarıyla mümkün olabilir. Bu nedenle dinamik ve sürekli gelişen Pizza Pizza olarak bizde eğitimin önemine dikkat çekmek ve fast-food sektöründe pizza pazarı içerisinde daha nitelikli eleman yetiştirebilmek amacı ile ‘Pizza Pizza Akademi’yi hayata geçiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Türker ‘Pizza Pizza Akademi’ içerisinde yeni restoran açılış eğitimleri kapsamında franchisee ve yönetim kadrosu eğitimleri, mutfak personeli eğitimleri, paket servis personeli eğitimleri, açılış sürecinde eğitim desteği gibi eğitim süreçlerinin bulunduğunu belirtti. Türker, “Bu eğitimlerimizin yanı sıra mevcut restoranlara eğitim desteklerimiz kapsamında mevcut restoranlar için gelen eğitim taleplerinin karşılanması ve bölgesel olarak restoran standartlarıyla ilgili eğitimlerin verilmesi anlamında da çalışmalarımız olacak. Tüm bunlarla birlikte mevcut franchisee’lerimizin eğitimleri için de restoran yönetim eğitimlerimiz, kişisel gelişim eğitimlerimiz ile pazarlama ve iş alanında da diğer eğitimlerimiz olacak” dedi. Türker, “Uzman olmayan bir personelle yol alamayız. Bir paket servis elemanın markaya etkisi çok büyük. Bu insanlar bizi temsil ediyor. Personelimizi ne kadar iyi eğitirsek o kadar iyi bir imaj bırakmış oluruz” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52