Lezzeti tarifinde saklı bir kahve deneyimi

Akdenizli lezzetleriyle kendine özgü bir hayran kitlesi oluşturan Caffé Nero, kahveyi serinlikle buluşturmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Lezzeti tarifinde saklı bir kahve deneyimi
Gıdavitrini - Baharın enerjisinin iyice hissedilmeye başladığı bu günlerde, kahve keyfinden vazgeçemeyenler bir Caffé Nero klasiği olan Frappé Latte ile serin saatler yaşıyor. Üstelik Frappé Latte lezzeti bu sene tutkunları için karamelli olarak da hazırlanıyor. Caffé Nero’da kış aylarında olduğu kadar, bahar aylarında da kahve dolu saatler yaşamak mümkün! Caffé Nero’nun klasik lezzetlerinden Frappé Latte farklı çeşitleriyle, ısınan havaların bunaltıcı etkisini yok ediyor. Üstelik enfes aromasıyla leziz bir deneyim de yaşatıyor.
Frappé Latte’nin akıllardan çıkmayan tadının sırrı ise hazırlanışında gizli. Caffé Nero’nun özel double shot espresso’su, süt ve parçalanmış buz bu eşsiz lezzeti ortaya çıkaran malzemeleri oluşturuyor. Yüzde 98 oranında yağsız olan Frappé Latte, formuna özen gösterenlerin de favorisi haline geliyor.
Herkese uygun bir Frappé Latte mutlaka var!
Caffé Nero’da tercihini çikolatadan yana kullanmak isteyenler double shot espresso, çikolata ve buzla hazırlanan Mocha Cream Frappé ile serinlerken, karamelden vazgeçemeyenler Caramel Cream Frappé Latte’yi ellerinden düşürmüyor. Farklı lezzetlerin peşinden koşanlar ise badem, vanilya ve daha birçok değişik içerikle hazırlanan enfes Frappé Latte’leri deneyebiliyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52