Güllüoğlu ve Ziya Şark güçlerini birleştirdi

Baklavacı Nejat Güllü'nun Güllüoğlu ve Ziya Şark Sofrası ortak açılış yaptı. Yapılan işbirliğiyle Fatih'te ilk mağaza hizmete açıldı.

Güllüoğlu ve Ziya Şark güçlerini birleştirdi
Fatih Baklavacı Güllüoğlu şubesi, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in katılımıyla muhteşem bir törenle açıldı.

Baklavanın lider ismi Güllüoğlu ile kebap konseptinin ustası Ziya Şark Sofrası, farklı bir markalar buluşmasıyla işbirliği-güçbirliği gerçekleştirdi. Fatih Ziya Şark Sofrası'nın alt katı bundan böyle Baklavacı Güllüoğlu'nun nefis tatlı lezzetleriyle şenlenecek.

Ziya Şark Sofrası Şirket Ortağı Hasan Bayram, bu işbirliği konseptinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirterek, "Bursa, Ümraniye ve Ankara'da da lezzet markalarının buluşmasına sahne olacak bir çalışmayı devam ettiriyoruz" dedi.

Semtin tarihi dokusuna uygun olarak dekore edilen yeni şubesi ile Fatih Camii'nin karşında hizmet vermeye başlayan Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, böylelikle yurtiçi şube sayısını 19'a çıkardı...

Tarihi yarımadaya, tarihi lezzet... Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü'nün Güllüoğlu, 2012 yatırımlarına Fatih'te son noktayı koydu. Türkiye geneline yayılmış, tamamı kendine ait şubeleri ile kalitesi ve lezzetini başka ellere teslim etmeden; tüketicinin haklı güven ve beğenisini kazanan Nejat Güllü ve Ziya Şark Sofrası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bingöl, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın katılımıyla şubelerini açtı.

Bir buçuk asırlık geleneği İstanbul'un en tarihi noktalarından birine taşıyan Baklavacı Güllüoğlu, şubenin konseptini de semtin tarihi dokusuna uygun olarak belirledi. Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan külliye ve Fatih Camii'nin hemen karşısında yer alan Baklavacı Güllüoğlu, İstanbul'un yedi tepesinden birine kuruluyor. Müşterilerine 180 m2'lik bir alanda, saray mutfağının en özel lezzeti baklava ve diğer şerbetli tatlılar olmak üzere pasta, kuru pasta, tatlı -  tuzlu hamur işleri sunacak olan Güllüoğlu, 50 kişilik kafesi ile hizmet verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52