Uni Baby'den ıslak pamuk mendil

Özel otomatik açılabilen kapağı sayesinde ailelere kullanım kolaylığı sağlayan Uni Baby Pure ıslak pamuk mendil, bebeğinize özel en saf temizliği sunuyor.

Uni Baby'den ıslak pamuk mendil
İnsan cildine göre çok daha hassas ve narin olan bebek cildi, gelişim sürecinin başında olması nedeniyle özel bakım ve ilgi ister. Hassas ciltli bebekler için özel olarak geliştirilen Uni Baby Pure ıslak “pamuk” mendil, yumuşak pamuk dokusu ve saf formülü ile bebeklerin bez bölgesi ve tüm cildinde güvenli temizlik sağlıyor.

Aileler yenidoğan sürecinin ve cilt gelişiminin tamamlanmasının ardından bebeklerinin cilt bakımına hangi ürünlerle devam etmesi gerektiği konusunda kararsız kalıyor. Ebeveynlere yol gösteren Uni Baby Islak bakım mendilleri, Uni Baby Pure ıslak “pamuk” mendil ile sadece temizleme performansı arayan ebeveynlere en saf temizleme formülü ile en uygun doğal bakımı sunuyor.

En saf temizleyici özelliğine sahip Uni Baby Pure ıslak “pamuk” mendille anneler babalar, otomatik kapak sistemi sayesinde tek elleriyle bebekleriyle ilgilenirken diğer elleriyle de kolaylıkla ürünü paketten çıkarabiliyorlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52