Erikli sosyal medyada kazandırıyor!

Erikli tutkunları yanlarında bulunan Erikli ürünleri ile çektikleri fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak hediyeler kazanıyor.

Erikli sosyal medyada kazandırıyor!
Erikli tutkunları yanlarında bulunan Erikli ürünleri ile çektikleri fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak hediyeler kazanıyor. Katılımcılar arasından belirlenecek 5 şanslı kişi Samsung WB150 F Fotoğraf Makinesi, 2 kişi iPad ve 1 kişi de Galaxy S3 kazanacak.

Uludağ’ın zirvesinden gelen ve özel içim keyfi ile suda lezzete önem verenlerin vazgeçilmezi olan Erikli, şimdi sosyal medyada takipçileriyle buluşuyor. Milyonların vazgeçilmez lezzeti Erikli www.facebook.com/ErikliLezzeti  sayfasında bulunan “Erikli Yanımda” uygulamasıyla sevenlerine birbirinden güzel hediyeler veriyor.

18 Ocak 2013 tarihine kadar Facebook’ta devam edecek “Erikli Yanımda” uygulamasında katılımcılar, yanlarında bulunan Erikli ürünleriyle çektikleri fotoğrafları paylaşacak ve çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Aynı zamanda uygulamaya fotoğraflarını yükleyen herkes, beğendikleri diğer fotoğrafları da oylayabilecek. “Erikli Yanımda” uygulamasında paylaşılan fotoğraflar arasından en çok beğeniyi toplayan fotoğrafın sahibi ise Erikli’nin sosyal medya sayfalarında yer alacak.

“#tamşuanda” hashtag’i ile mesajını yazıp Erikli’nin yanında olduğu fotoğraflarını paylaşan kullanıcılar bu paylaşımlarını isterlerse Twitter ve Facebook’ta paylaşarak daha fazla çekiliş hakkı kazanabilecek.

Erikli’nin sosyal medya ajansı Proximity İstanbul tarafından yürütülen kampanya, tüm sosyal medya kullanıcılarına açık olacak ve 30 gün sürecek. Yarışmanın sonunda gerçekleştirilecek çekiliş ile 5 kişiye Samsung WB150 F Fotoğraf Makinesi, 2 kişiye iPad ve 1 kişiye de Galaxy S3 hediye edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52