Temizlik sonrası kaygan zeminlere son!

Sealed Air’ın işbirimi Diversey, Swingo 5000 ile artık Türkiye’de ekstra temizlik ve hijyeni en pratik şekilde sunuyor.

Temizlik sonrası kaygan zeminlere son!
Gıda güvenliği, tesis hijyeni ve ürün korunması alanlarında küresel lider olan Sealed Air’in işbirimi Diversey, profesyonel temizlik sistemlerindeki güçlü markası TASKI’nın ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’de de satışa sunulan ‘Swingo 5000 Büyük, binicili otomatik yer yıkama makinesi’, 105 cm’lik çalışma genişliği ve geliştirilmiş özellikleriyle büyük ve geniş alanların zorlu temizlik işlerinin üstesinden kolayca geliyor, artan verimliliği sayesinde operasyonel temizlik maliyetini de düşürüyor.

TASKI Swingo 5000, patentli Intelliflow sistemiyle zemine her zaman doğru miktarda solüsyon vererek önemli ölçüde su tasarrufu sağlıyor. Ayrıca 200 litrelik tank hacmi sayesinde uzun süre durmaya ve dolum yapmaya gerek olmadan 13.000 m2’lik bir alanın temizliğini gerçekleştirebiliyor. 7.5 km/s’lik temizleme hızıyla TASKI Swingo 5000, hem zamandan hem de sudan tasarruf ettiriyor.

TASKI Swingo 5000 tüm tekerleklerle yönlendirilebilme özelliği sayesinde hızlı ve çevik hareket edebiliyor, ulaşılması zor sıkışık alanlarda kolayca manevra yaparak ekstra temizlik sağlıyor.
TASKI Swingo 5000, zorlu temizlik şartlarının üstesinden gelir…

TASKI Swingo 5000, yeni ve patentli ‘W’ biçimindeki emici lastik başlığıyla zemin profilini takip ediyor ve köşelerde, dönüş yaparken hatta düz olmayan pürüzlü zeminlerde bile suyun mükemmel bir şekilde alınmasını sağlıyor. Özel emici lastikleri ve doğrudan emiş borusuyla TASKI Swingo 5000, suyun ve küçük parçacıkların zeminden tamamen alınmasını sağlarken, arkasında yalnızca kuru ve temiz zeminler bırakıyor.
Zorlu temizlik şartlarına özel geliştirilen TASKI Swingo 5000, kullanıcısına da oldukça kolaylık sağlıyor. Makinenin onarım maliyetini azaltan uzun ömürlü parçalardan üretilen TASKI Swingo 5000’in içindeki sık bakım gerektiren bütün parçalar, sarı renk koduyla belirtilmiş ve herhangi bir alet gerektirmeden kolayca çıkarılabilecek özellikte bulunuyor. TASKI Swingo 5000, böylece minimum kullanıcı eğitimiyle sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Kullanıcısına yüksek arkalıklı ayarlanabilir koltuk ve yeni hareket pedalıyla güvenli ve ergonomik bir çalışma ortamı sunan TASKI Swingo 5000, özel ECO moduyla gerektiğinde gürültüyü azaltarak, sessiz çalışma ortamı gerektiren durumlarda kullanım kolaylığı sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52