Marketlere fiyat ayarı çekilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan marketlere gözdağı. Fiyatlara ayar çekme kararı aldıklarını açıklayan Erdoğan, tüketiciye aracısız ürün müjdesi verdi.

Marketlere fiyat ayarı çekilecek


Gıdavitrini - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SEBZE FİYATLARINDAKİ ARTIŞ
Sebze fiyatlarındaki artışa değinen Erdoğan "Fiyatlara ayar çekme kararı aldık, gereken adımları atacağız. Gıdayı üreticiden tüketiciye aracı olmadan ulaştırma gayreti içinde olacağız." dedi.

MARKETLERİN FİYATLARI BİRBİRİNİ TUTMUYOR
Gıdayı üreticiden tüketiciye aracı olmadan ulaştırma gayreti içinde olacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fiyatlara ayar çekme kararı aldık, gereken adımları atacağız.
Bu marketlerin fiyatları birbirini tutmuyor bunlara biraz daha bağırın diyorlar. Dün kabine toplantısında bunları konuştuk. Bazı çalışmalar geliştireceğiz.
Ağustos ayındaki sıkıntıların ardından ellerini ovuşturarak ülkemizin yere kapaklanmasını bekleyenler bir kez daha hüsrana uğramıştır uğrayacaktır. Aradaki komisyoncular var ya vurgunu bunlar vuruyor." dedi.

ARACI KOYMADAN TÜKETİCİ HALİNE GELİP
HALKA ULAŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Bu işte çok farklı adımlar atmak suretiyle üreticiden çıktığında oradaki üretici halinde alıp tüketici haline kadar gelen bu süreçte aracı koymadan tüketici haline gelip buradan halka ulaşmasını sağlamak en uygun fiyatla vatandaşımıza ulaştırma gayreti içerisinde olacağız.

Biberiydi patlıcanıydı domatesiydi patatesiydi her şeyde bu fiyatlara biz gerekirse ayar çekme kararını aldık adımlarımızı atacağız. Atacağız çünkü vatandaşımıza ucuz sağlıklı ürünler vermeye mecburuz.''

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 14:45

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52