Godiva'nın kurucusu Pierre Draps vefat etti

Godiva'yı 1926'da küçük bir atölyede kurarak dünya markası haline getiren aileden gelen Belçikalı Pierre Draps 92 yaşında vefat etti.

Godiva'nın kurucusu Pierre Draps vefat etti
Godiva'yı 1926'da küçük bir atölyede kurarak dünya markası haline getiren aileden gelen Belçikalı Pierre Draps 92 yaşında vefat etti. Pierre Draps, tüm dünyada lezzetli ve sıra dışı çikolataları ile tanınan Godiva Chocolatier'in kurucusu ailenin son üyelerindendi. 1919'da Koekelberg'de doğan Draps babası Mr. Draps ve kardeşi Joseph ile çikolata dünyasında çığır açtı. Tüm hayatını çikolataya adayan Draps, 1965'te Belçika Kralı Leopold II tarafından şövalye ilan edilmişti. Geçtiğimiz yıl Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Pierre Draps'ı İsviçre'de ziyaret etmişti. Bu ziyaret sırasında Draps, Yıldız Holding'in 4 yıl önce dev rakiplerini sollayarak Godiva'yı alması karşısında şaşırdığını belirterek, "Ama görüyorum ki emin ellerde" demişti.  

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Murat Ülker, Godiva, Pierre Draps, Yıldız Holding

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52