Maret mangal yürekli lezzet!

Maret yeni reklam kampanyasında ne istediğini bilenlerin, sucuk deyince Maret’i tercih etmesini, sıcak bir hikayeyle anlatıyor.

Maret mangal yürekli lezzet!
Gıdavitrini - Sofralarımızdan eksik etmediğimiz ve milletçe çok sevdiğimiz bir yiyecek olan sucuk konusunda özellikle erkeklerin hassasiyetini bilen Maret, reklam filminde ürünün lezzetini ön plana çıkarıyor. Maç saatinde yapılan sıkıcı bir toplantıda, mangal yürekli bir çalışanın, cesaretini toplayıp yumruğunu masaya vurmasıyla, cesaretinin ödülünü Maret sucuklarla donatılmış nefis bir sofrayla alıyor ve film toplantıdaki herkesin ziyafete katılmasıyla sonlanıyor. Böcek yapım tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstleniyor. “Ne istediğini bilenlere Maret. Mangal yürekli lezzet” mesajı, TV’nin yanı sıra radyo, gazete ve açık hava uygulamalarıyla farklı mecralara da taşınıyor.
Türkiye şarküteri pazarının köklü markası Maret, ambalajları yenilenen Maret Şarküteri Ürünleri yeni yüzleriyle, Maret Boncuk Sucuk ise yenilenen ambalajı ve yenilenen lezzetiyle raflardaki yerini aldı. Maret yıllardır değişmeyen kalitesini sofralara renk ve lezzet katacak yeniliklerle buluşturarak tüketicinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Sucuk, Maret, Ömer Faruk Sorak, Mangal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52