Gıda'nın patronu GAV üyesi çıktı!

Güvenli gıdanın başında bulunan ve bir çok taklit - tağşiş operasyonunu başarıyla yürüten GKGM Genel Müdürü İrfan Erol'un GAV üyesi olduğu ortaya çıktı.

Gıda'nın patronu GAV üyesi çıktı!
Gıdavitrini - Türk toplumunun gıda, beslenme ve sağlık konularındaki bilgilerine bilimsel katkılarda bulunarak toplum sağlığının gelişimine destek olmak amacıyla 2009 yılında kurulan Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (GAV)'nın Bilim Kurulu Listesi'nde Gıda Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol'un da yer aldığı öğrenildi.
Son aylarda gıda güvenliğiyle ilgili yapılan çalışmalar takdir toplarken, güvenli gıdanın başında bulunan ve bir çok taklit ve tağşiş operasyonunu başarıyla yürüten GKGM Genel Müdürü İrfan Erol'un GAV üyesi olduğu ortaya çıktı.
Gıda denetimlerini yapan kurumun başında bulunan Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, Türkiye'nin en büyük gıda firması olan Ülker'in Bilim Kurulu üyesi çıktı.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre Bilim Kurulun 13 üyesi bulunuyor. Vakıf başkanlığını Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı Oltan Sungurlu'nun yaptığı vakıfta Prof. Dr. İrfan Erol ismi dikkat çekiyor. Okuyucularımız, vakfın internet sitesinin '//www.gavenst.org/bilim-kurulumuz' uzantılı linkinden bilgilere ulaşabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52