En çok tüketilen ekmekler Türkiye'de!

Puratos; Tegral Bagel, Tegral Cozanac, Soft’r Snack ve Easy Ciabatta ile dünyanın birçok ülkesinde en çok tüketilen ekmekleri yapma fırsatı sunuyor.

En çok tüketilen ekmekler Türkiye'de!

Ekmek, pasta ve çikolata hammadde üretimi alanında yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Puratos; Tegral Bagel, Tegral Cozanac, Soft’r Snack ve Easy Ciabatta ile dünyanın birçok ülkesinde en çok tüketilen ekmekleri yapma fırsatı sunuyor.

Ekmekçilik alanında ürettiği yenilikçi ürünlerle ustaların en büyük yardımcısı olan Puratos, Amerikan simidi Bagel'in yanı sıra Fransız bageti ve kruvasanı, İspanyol Bolla Gallega ekmeği, İtalyan Ciabatta, Foccacia ve Pugliese köy ekmeği, Romanya Cozonac ekmeği, Danimarka’nın tatlı çöreği Danish ve Belçika’nın şekerli ekmeği Craquelin’e kadar damaklarda eşsiz lezzetler bırakan ekmekleri yapma imkânı veriyor.

Tegral Bagel ve Tegral Cozanac ekmek mikslerinin yanında, kolay ısırabilme ve çiğneme, uzun raf ömrü, daha fazla yumuşaklık ve kullanım kolaylığı sağlayan Soft'r Snack ekmek miksi ve çıtır kabuklu ekmek yapma fırsatı veren bir miksle 40 farklı reçeteye uygulanabilen Easy Ciabatta, dünya lezzetlerini Türkiye’de tüketicilerle buluşturacak.

Dünyanın 105 ülkesinde, 5 binden fazla çalışanıyla 91 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve 25 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Puratos,  ürünlerinde kalite ve damak zevkine verdiği büyük önemle pastane, fırın, otel ve restaurantlara en iyi çözümü sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52