Faruk Çelik bunlarla hatırlanacak!

Et fiyatlarını düşürme iddiasıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bu konuda herhangi bir mesafe alamadan kabineden ayrıldı.

Faruk Çelik bunlarla hatırlanacak!


Haber / Kubilay Aktürk
GIDAVİTRİNİ - Son kabinede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev yapan ve "et fiyatlarını düşürme" iddiasıyla göreve gelen Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, bu konuda herhangi bir mesafe alamadan kabineden ayrıldı. 

Faruk Çelik döneminde gıda, tarım ve hayvancılık sektörü, önemli bir sıçrama yakalayamazken, et ve süt sektörlerinde yaşanan istikrarsızlık ve kayıt dışı gıda üretiminde başgösteren artış hafızalarda kaldı.

İstihdam konusunda hem gıda mühendisleri, hem veteriner hekimler kendilerine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle Faruk Çelik'e tepki gösteriyorlardı.
Günün sözü okuyucudan!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında yaşanan görev değişikliği gıda dünyasında gündem olurken, okuyuculardan gelen tepkiler kırmızı et piyasasının geldiği son durumu gözler önüne seriyor:
"Arena nedir yaa.." diyerek bütün spor sahalarından bir gecede arena kelimesini sildiren Sn. Cumhurbaşkanımızdan bir de "Bu et fiyatları çok pahalı, düşürün" demesini bekliyoruz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu talep ve beklentilere ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 18:08

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent güçlü
Levent güçlü - 7 yıl Önce

Bakanlığın başına torku nun başındaki yöneticiyi istiyoruz bak görün bu iş oluyormu olmuyormu

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52