Emine Erdoğan’dan organik mesajı!

Başbakan Erdoğan’ın Çin ziyaretine eşlik eden Emine Erdoğan, Urumçi’deki pazarda doğal ürünleri inceledi. Bayan Erdoğan’dan organik ürün mesajı geldi…

Emine Erdoğan’dan organik mesajı!
Gıdavitrini Özel
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çin'in Şincan Uygur Özerk Bölgesi'nin başkenti Urumçi temasları çerçevesinde Büyük Pazar'ı ziyaret etti.
Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile bakan eşleri de pazarı dolaştılar. Emine Erdoğan, pazardaki doğal ve bitkisel ürünleri inceleyerek satıcı ve kendisine eşlik eden Çinli yetkililerden bilgi aldı.
ORGANİK MESAJ MI VERDİ?
Bir çok gıda ürünü inceleyen ve haklarında bilgi alan Emine Erdoğan, ürünleri beğendiğini ifade etti. Bazı ürünlerin Türkiye’de de bulunduğunu hatırlatan Emine Erdoğan, "Türkiye'de de var ama buradkakiler organik. Artık organik bulamıyoruz." ifadelerini kullandı. 9 Nisan tarihli Türk televizyonlarının haber bültenlerinde yer alan bu ifadeler Türkiye’de son günlerde alevlenen gıda ihlallerini akıllara getirdi. Emine Erdoğan’ın kullandığı ifadeler, gıda yönetiminden sorumlu siyasetçi ve bürokratlara mesaj verir nitelikteydi.
Ziyaret esnasında hayli ilgi gören Emine Erdoğan, burada basın mensuplarına organik ürünlerden tüketmelerini önermeyi de ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52