Antep'te baklava ikram etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği baklavanın başkenti Gaziantep'te hem şerbet verdi, hem baklava ikram etti.

Antep'te baklava ikram etti
Gıdavitrini - Yaklaşan seçimler öncesi Türkiye turuna devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Gaziantep ziyaretinde renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Gaziantep'teki Elmacı Pazarı ve Bakırcılar Çarşısını gezdi. 

Türkiye ve dünya tüketicisinin hayranlıkla tükettiği baklava ile ilgili üretim sürecinde bilgiler alan Başbakan Davutoğlu, Çelebioğulları Baklava üretim tesislerini ziyaret ederek baklavaya şerbet verdi. Baklava'nın üretimiyle ilgili Mehmet Çiftçi'den bilgi alan Başbakan Davutoğlu, Mehmet Çiftçi tarafından kendisine takdim edilen Türk bayrağı işlemeli baklavayı kabul etti.

Daha sonra Güllüoğlu Baklava'yı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahmut Güllü tarafından karşılandı. Burada da Mahmut Güllü ile birlikte vatandaşlara baklava ikram eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gazianteplilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 10:16

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52