Simitçilere zabıta denetimi!

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı lokanta, kafe, fastfood, simitçi ve pastaneleri denetledi.

Simitçilere zabıta denetimi!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde denetim ve kontrollerini sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin yoğun olarak kullandığı lokanta, kafe, fastfood, simitçi ve pastaneleri denetledi.

Üniversite Bulvarı ve Yeditepe Mahallesi’nde bulunan ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı yaklaşık 50 işyerini denetleyen Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetim için girilen işyerlerinde işyeri temizliği, gıdaların uygun şartlarda muhafaza edilip edilmediği ve ruhsat kontrollerini yaptı. Uygun kriterleri taşımayan işyerlerine yasal işlem yaparak, denetimlerde normal görülen işyeri sahiplerine de teşekkür etti.

Yapılan denetimlerin çok önemli olduğunu kaydeden işyeri sahibi Ergün Salman, “Yapılan denetimler biz işyeri sahipleri içinde çok önemlidir. İşyerimizde yapılan denetimleri müşterilerimizde gördüğü için güvenli gıda tükettiğini görüyor ve gönül rahatlığı ile tüketiyor. Zabıta ekipleri çalıştığı sürece işyerleri hijyene daha çok önem verir ve sağlıklı işletmeler olur. Denetimlerin aralıksız bir şekilde devam etmesini istiyoruz” dedi.

Yıllardır denetimlerde zabıta görüntüsünden duydukları rahatsızlığı dile getiren gıda mühendisleri, gıda üretim ve denetiminde aktif olarak kendilerinin görevlendirilmesini istiyor. 
iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 15:43

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52