WACS MSA'ya Yüksek Kalite Ödülü verdi

Dünya Şefler Birliği (WACS) Mutfak Eğitimi’nde Yüksek Kalite Standartları Denetleme Komitesi, “Profesyonel Mutfak Eğitiminde Yüksek Kalite Ödülü”nü uluslararası diplomalı profesyonel aşçılık okulu olan MSA’ya verdi.

WACS MSA'ya Yüksek Kalite Ödülü verdi
MSA Maslak Kampüsü’ndeki Electrolux Auditorium’da gerçekleştirilen ödül töreninde WACS Eğitim Komitesi Başkanı John Clancy’nin verdiği ödülü MSA adına Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan kabul etti.

Özaslan, yaptığı açıklamada, "Bakanlık olarak mutfak eğitimi ile ilgili her türlü girişime ve eğitim projelerine bundan sonra da destek olacağız. Bugün burada ödülü veren ve ödülü alan iki kurum da bizim için çok önemli. WACS gibi 93 ülkenin 10 milyonu aşkın mutfak profesyonelini temsil eden bir global örgütün burada olması ve Türkiye’de profesyonel mutfak eğitimine öncülük eden bu okulu ödüllendiriyor olması bizim için de çok memnuniyet verici. Önümüzdeki dönemde kendi mutfağımızı geliştirmek ve tanıtmak üzere MSA’nın da içinde olduğu yeni projelerden de bahsediyor olacağız" dedi.

Törende bir konuşma yapan MSA Genel Müdürü Sitare Baras ise şunları söyledi:

"2004 yılında ilk adımlarını attığımız ‘mesleki eğitim’ konusunda bugün geldiğimiz noktadan büyük gurur duyuyoruz. Bu ödülle Türkiye’de öncülüğünü yaptığımız profesyonel aşçılık eğitimleri dalında, dünyanın en başarılı şeflerinin belirlediği yüksek standartlara ulaşmış olduğumuzu tescil ettik.

2009’da 2,2 milyon dolarlık yatırımla öğrenci kapasitemizi dört katına çıkardığımız yeni Maslak kampüsümüze taşındık. Bir yıl sonra da 1,5 milyon dolarlık yeni bir yatırımla Türkiye’nin ilk ve tek mutfak oditoryum’u olan Electrolux Auditorum’u hizmete açtık. Bu adımlar, yılda uluslararası diplomalı 750 profesyonel aşçılık mezunu yetiştirmemize olanak veriyor."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52