Meyve suyu zirvesi Eylül’de İstanbul'da

Meyve Suyu, Meşrubat ve Nektar İçecekler Zirvesi 3-4 Eylül 2012'de İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Meyve suyu zirvesi Eylül’de İstanbul'da

Meyve Suyu, Meşrubat ve Nektar İçecekler Zirvesi 3-4 Eylül 2012'de İstanbul'da gerçekleştirilecek. Ortadoğu ve Güney Avrupa'nın en büyük ticaret merkezlerinden biri ve stratejik bir yer olan İstanbul'da yapılacak Zirve, meyve suyu ve meşrubat pazarı tedarik zincirlerinden önemli aktörleri bir araya getirecek.

Zirve, Avrupa Meyve Suyu Birliği (AIJN), Uluslararası Meyve Suyu Üreticileri Federasyonu (IFU), Avrupa Meyve Sebze Suyu ve Nektarları Kalite Kontrol Sistemi (EQCS), Çin Meyve Suyu Ticaret Odası (CFNA), Arap İçecekler Derneği (ABA) ve Brezilya Narenciye İhracatçıları Birliği (CitrusBR) gibi kuruluşların uluslararası desteğiyle Türkiye Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) ve Magenta Global of Singapore tarafından organize ediliyor.

Zirvede arz, talep ve meyve suyu fiyatlarını etkileyen sorunların yanı sıra, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Asya, Kafkaslar ve Avrupa'da meyve suyu ve nektar sektörüne ilişkin trendler ve inovasyonlar masaya yatırılacak.

Uzman konuşmacıların katılacağı panelde portakal, üzüm, çilek, mango, elma suyu gibi önemli meyve suyu pazarlarına odaklanılacak. Zirveye endüstrinin ağır topları katılacak: Coca-Cola Company, Hollanda Kalite Kontrol Sistemi (DQCS), Dünya Kakao Vakfı, FrieslandCampina Consumer Products Avrupa,Florida Narenciye Ofisi, PepsiCo (Mısır), Agromir Food, LVA GmbH (Avusturya), Agrovita (Türkiye), Rynkeby Foods HB (İsveç), AIJN Teknik Komitesi, FMC Foret (İspanya), Rabobank International, David Berryman Limited, Pranav International (Hindistan), Döhler Co (Türkiye), IFC (ABD), Krueger Gıda Laboratuvarları A.Ş., Canadean, Rouiba (Cezayir), Gerber Juice Company, ABC Fruits...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52