GMO İstanbul'a ikinci şube açıldı

En fazla gıda mühendisi üyesi bulunan GMO Marmara Şubesi, İstanbul Avrupa yakasına ikinci bir hizmet binası açtı...

GMO İstanbul'a ikinci şube açıldı
Gıdavitrini - Gıda Mühendisi sayısı bakımında en fazla üye barındıran Gıda Mühendisleri Odası (GMO) Marmara Şubesi, 16 Haziran'da Avrupa yakasına ikinci hizmet binasını törenle açtı. Törene TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Genel Başkanı Petek Ataman, İTÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karataş, KOSGEB İkitelli Hizmet Merkezi Müdürü Selahattin Kaya, TURKLAB Genel Başkanı Dr. Can Demir, Okan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu, sektörde söz sahibi olan bir çok üst düzey yönetici ve Gıda Mühendisleri Odası'nın üyeleri katıldı.

ULAŞIM PROBLEMİ ORTADAN KALKACAK
Kadıköy'de bulunan mevcut hizmet binasının hem ulaşım sıkıntısı hem de kullanımı açışından yeterli niteliklerde olmaması sebebiyle açıldığı açıklanan ikinci hizmet binasının yeri, Avrupa yakasının merkezi konumundaki Mecidiyeköy olarak belirlendi.
Oda üyelerine verilen eğitimlerin yanı sıra sektör çalışanları ve esnafa da verilmesi planlanan eğitimler ve sosyal aktiviteler için daha kullanışlı bir yer olan yeni bina, konum ve kullanım açısından ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Açılışa katılan konukların konuşmalarında, İstanbul için ikinci bir hizmet binasının gerekli olduğunu ve yeni yönetimin bunu gerçekleştirip çok iyi bir işe imza attıklarını belirttiler. GMO Marmara Şube Başkanı Sedat Kuru konuşmasında, yönetimdeki tüm arkadaşların büyük özveri ile çalışması sayesinde bu günlere gelindiğini, hizmet binası açılımında desteklerini esirgemeyen sektörün üst düzey yöneticilerinin katkılarının büyük olduğunu söyledi.

Yeni oda binasının tanıtımı ve yapılan etkinlikler hakkında bilgilendirme konuşmalarının ardından teras bölümünde kokteyl verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52