Beylikdüzü'nde 'halk pazarı' teşekkürü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan Çarşamba Pazarı'nı gezerek, hem esnafın hem de tüketicilerin sorunlarını dinledi.

Beylikdüzü'nde 'halk pazarı' teşekkürü
Gıdavitrini - Beylikdüzü'nde semt pazarı sevinci var. Mayıs ayında Adnan Kahveci Mahallesi’nde hizmete giren ve İstanbul’un en önemli pazarlarından biri haline gelen Çarşamba Pazarı'nı gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, esnafı ve vatandaşları dinledi. Pazar yeri hakkında vatandaşların istek ve görüşlerini alan Başkan Uzun, kısa bir süre içerisinde vatandaşın görüşlerine göre çeşitli düzenlemeler yaparak herkesi memnun edeceklerinin bilgisini verdi.

Ağustos ayına kadar pazarın oturması için esnaftan servis ve temizlik ücreti dışında hiçbir ücret alınmayacağını dile getiren Belediye Başkanı Uzun, servis hizmetinin pazara, halkı çekmek için çok önemli olduğunu ve bu hizmetin gerçekleşebilmesi içinse çok cüzi miktarda bir ücret alındığını söyledi.
Çarşamba Pazarı esnafını da dinleyen Başkan Yusuf Uzun, sebze ve meyveleri de tek tek denetledi. Vatandaşlar, pazar yerini çok beğendiklerini belirterek pazarda gördükleri Başkan Uzun’u durdurup teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52