Tetra Pak ambalajdaki yeniliklerini tanıttı

Tetra Pak, Gulfood 2013 fuarında paketleme alanındaki önemli gelişmelerini duyurdu.

Tetra Pak ambalajdaki yeniliklerini tanıttı
Sunulan yenilikler, üreticilerin değişen tüketici ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamasını sağlarken, paketleme ekipmanı yatırımlarını da en az seviyeye indiriyor.

Dünyanın ilk karton şişesi artık yeni bir kapağa sahip
Tetra Pak, süte yönelik dünyanın ilk aseptik karton şişesi olan Tetra Evero Aseptic’te OneStep Opening (OSO) olarak adlandırılan tek aşamalı açma (OSO) sistemini başlatıyor. Tetra Evero Aseptic OSO, emniyet halkası ve kapağı döndürerek çıkartılan bir boyun katmanı sayesinde iki kat daha fazla emniyet sağlıyor. Bu emniyet özelliklerine ek olarak, Tetra Evero Aseptic OSO ayrıca müşterilerin, tüketicilere kolaylıkla açabilecekleri, tutabilecekleri ve dökebilecekleri özellikte karton şişe sunmasını sağlıyor.

Daha düşük fiyata daha fazlası
TBA/19 Retrofitability Kit olarak adlandırılan iyileştirme kiti, aseptik karton paketleme sektöründe bir ilk olarak müşterilerin paket şeklini ve taban alanını aynı makine platformunda değiştirmesini sağlıyor. 200 Slim, 250 Base ve 125 Slim’e yönelik TBA/19’a sahip olan müşteriler kısa bir süre içerisinde mevcut dolum hatlarını iyileştirebilecek. Böylece yeni Tetra Brik Aseptic 200 ve 250 Edge’i üretebilecek. Tetra Pak® A3/Compact Flex’e henüz yatırım yapma fırsatı bulamayan ve bu makineye sahip olan müşteriler için ise bu çözüm, paketleri maliyetin çok altında üretme seçeneğini sağlıyor. Buna ek olarak, iyileştirme kitinin kurulması yeni bir makinenin kurulmasından daha kısa sürüyor, böylece ürünler pazara daha hızlı sunuluyor.

Bir başka yenilik ise olan Tetra Pak A3/Compact Flex ise, TBA/19’a oranla daha fazla paket şekli ve büyüklüğü üretebilen, daha geniş bir kapak portföyü sunan ve entegre üretim hattı yönetiminde yeni bir konsept olan iLine™ platformu ile birlikte gelen daha gelişmiş bir üretim hattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52