Numil'de iki atama birden

Bebek beslenme markası Numil'de İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Pınar Öztep, Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne ise Belgin Işık getirildi.

Numil'de iki atama birden
Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan bebek beslenmesi uzmanı Numil’in İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Pınar Öztep getirildi. Kariyerine 2001 yılında Mercer HR Consulting’te danışman olarak başlayan Öztep 2004 yılında Turkcell’e Ücret ve Yan Haklar Uzmanı olarak geçti. 2007’e kadar Turkcell Ücret ve Yan Haklar Müdürü olarak çalışan Pınar Öztep, UC Berkeley’de işletme yüksek lisansını tamamladı.

2008 yılı sonunda Kimberly-Clark firmasında Ortadoğu ve Afrika İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalışmaya başlayan Pınar Öztep, 2009 yılında Kimberly-Clark Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne atandı. Öztep, bebek beslenmesi konusunda uzman bünyesinde Milupa Aptamil ve Bebelac markalarını barındıran Numil Gıda’da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmalarını yürütecek.

Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Belgin Işık getirildi
Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan bebek beslenmesi uzmanı Numil’in Bebek Beslenmesi Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Belgin Işık getirildi. İTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünden 1996 yılında mezun olan ve profesyonel iş hayatına da 1996’da Emsan’da Planlama ve Kalite Güvence Yöneticisi olarak başlayan Işık,   1999 - 2006 yılları arasında The Gillette Company’de Talep ve Tedarik Grup Müdürü olarak çalıştı. Gillette Company’nin 2006’da Procter & Gamble şirketi tarafından satın alınması ile Belgin Işık, Planlama Grup Müdürlüğü’ne atandı.

2008 yılında ise CEEMEA Bölgesi Kategori Grup Müdürlüğü'ne atanarak Cenevre’de çalışmalarına devam eden Işık, 2009 yılında Yıldız Holding’te Tedarik Zinciri Grup Müdürü olarak çalışmaya başladı, Haziran 2011 de Çikolata İş Birimi Tedarik Zinciri Direktörlüğüne terfi etti. Belgin Işık, bünyesinde Milupa Aptamil ve Bebelac markalarını barındıran Numil Gıda’da, Bebek Beslenmesi Tedarik Zinciri Direktörü olarak çalışmalarına devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52