Kırmızı et sektörü İstanbul’da buluştu

Kırmızı Et Üretimi, Teknolojileri ve Donanımları Fuarı (KET 2014)’nda Et ve Süt Kurumu’nun sucuk ekmekleri büyük ilgi gördü.

Kırmızı et sektörü İstanbul’da buluştu

Kırmızı et sektörünü Avrasya Bölgesindeki en büyük buluşması İstanbul’da gerçekleşiyor. Kırmızı Et Üretimi, Teknolojileri ve Donanımları Fuarı (KET 2014),  Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özcan ve birlik başkanları tarafından açıldı.

TÜYAP Fuarcılık tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,  Et ve Süt Kurumu (ESK),  Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği, ETBİR Et Üreticileri Birliği Derneği, Ulusal Kırmızı Et Konseyi, Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu, Türkiye Yem Sanayicileri Birliği, Et ve Süt Kurumu işbirliği ile TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen KET 2014, 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında açık kalacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenen  KET 2014 fuarı, ülkemizde ve bölgede ilk fuar olma özelliği ile sektöre yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

KET 2014 Fuarında, ülkemizdeki kırmızı et sektöründeki potansiyel gözler önüne seriliyor ve besicilikten market raflarındaki paketlenmiş et’e kadar tüm süreç ele alınıyor.

Fuarda Et ve Süt Kurumu(ESK) standı ilgi odağı oldu. Fuar kapsamında Et ve Süt Kurumu vatandaşlara sucuk ekmek dağıttı. Dağıtılan sucuk ekmekler büyük ilgi gördü.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 14:31

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52