Ekmek dünyası Bursa'da buluşuyor

Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Fırın ve Pastane Ekipmanları Fuarı açıldı. Fuara binlerce ziyaretçi bekleniyor..

Ekmek dünyası Bursa'da buluşuyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Fırın ve Pastane Ekipmanları Fuarı (UNTEK 2013), kapılarını ziyaretçilere açtı.

Türkiye Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) işbirliğiyle Türkiye Fırıncılar Federasyonu, Endüstriyel Fırıncılar Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile açılan fuara, yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçi bekleniyor.

Fuarın açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve TOBB Sayman Üyesi İlhan Parseker, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yalçınkaya, BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Arif Tak, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile çok sayıda davetli katıldı.Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 125 firmanın katıldığını açıkladı. Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu da fuarların şehir ekonomisine yaptığı katkıya dikkat çekti.x

haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52