EDT Sektörü fuarına kavuşuyor

Ev dışı tüketim sektörüne yönelik çalışmalarını sürdüren Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), sektör için bir ilke daha imza atıyor.

EDT Sektörü fuarına kavuşuyor

ETÜDER’in desteğiyle 28-31 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Ekipmanları, Sarf Malzemeleri Üreticileri & Dağıtım Kanalı Tedarikçileri Fuarı, sektör paydaşlarının buluşacağı ilk fuar olacak. Son 10 yılda hızlı bir gelişim göstererek 15 milyar dolar büyüklüğe ulaşan ev dışı tüketim sektörünün ticari potansiyelini harekete geçirecek uluslararası bir organizasyon gereksinimi, ETÜDER-CNR iş birliği ile CNR EXPO'da düzenlenecek fuarla karşılanacak. Sektörün hedef alıcılarla buluşup, doğrudan iş bağlantıları yapacağı fuar, ev dışı tüketim ürünleri sektörünün Türkiye’deki ticaret adresi olacak.

Katılımcıların 20 bin m² alanda stand açacağı EDT EXPO 2013’de, ekonomik gelişmeyle birlikte değişen sosyal alışkanlıkların da etkisiyle giderek büyüyen ev dışı tüketime yönelik ürünler sergilenecek. Sektör mensuplarının dünya standartlarında hizmet vermesini sağlamaya yönelik uygulama ve eğitimlerin, tüketici bilincinin arttırılmasına yönelik panel ve seminerlerin de yapılacağı fuarda, yurtiçi ve yurtdışından 20 bin profesyonel ziyaretçi hedefleniyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52