Sunar’dan genç yeteneklere anlamlı destek

Chef Club Aşçılar Birliği tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'Chef Star 2012 Mutfağın Oskarları' Aşçılar Yarışması’na Sunar da sponsor oldu.

Sunar’dan genç yeteneklere anlamlı destek
Gıdavitrini - Antalya'da Chef Club Aşçılar Birliği tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'CHEF STAR 2012 Mutfağın Oskarları' Aşçılar Yarışmaları'a Sunar da sponsor oldu. Sunar Profesyonel sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon Antalya Cam Piramit Sakıp Sabancı Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2 gün süren yarışmalarda, yabancı ve yerli jüri üyelerinden oluşan teknik jüri tarafından Türkiye’nin en iyi oteli, en iyi üniversitesi, en iyi okulu, en iyi dekor yapan ekibi ve en iyi junıor chefleri belirlendi. Ayrıca Türkiye Engelliler Vakfı işbirliği ile engelliler de şeflerle birlikte yemek yaptı.
Gala ve ödül gecesinde bir konuşma yapan Chef Club Başkanı Ali Selek, bu organizasyona uzun zamandan buyana hazırlık yaptıklarını ve gelecekte bu etkinliği Uluslararası Turizm ve Gastronomi Festivali’ne dönüştüreceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen Yarışma Koordinatörü Ali Rıza Dölkeleş, Jüri Başkanı Aydın Özdemir, Salon Direktörü Önder Yavuz ve organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri çözüm ortağı MCF Ajans sahibi Akif Alataş ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”
Alı Selek, turizmin başkenti Antalya’ya yakışır bir organizasyon yaptıklarını destekleri ile bu organizasyona katılan Antalya Büyükşehir Belediye’sine, Akdeniz Üniversitesi’ne ve çözüm ortakları Sunar Profesyonel başta olmak üzere Ülker Eksper Gıda, Crystal Endüstriyel, Nasya Sebze Meyve, Bahar Gıda, Callut Balık, Savor Gıda, Özmer Gıda, Kamaş Baharat, Hazan Cam, Desen Üniforma, Leonica Kahve, Ceylano, Turset Organizasyon firmalarına teşekkür etti. Gecede ayrıca meslekte 40 yılını dolduran “Duayen” şefler de plaket ile ödüllendirildi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, 'Chef Star 2012, Ali Selek, Sunar, Antalya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52