Necmi Erol'dan gençlere kariyer dersleri

Muratbey'in patronu Necmi Erol İTİCÜ'lü gençlere girişimcilikle ilgili deneyimlerini anlattı.

Necmi Erol'dan gençlere kariyer dersleri

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin (İTİCÜ)7 -9 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Kariyer Günleri’ne katılan Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol gençlere deneyimlerini aktardı. Necmi Erol, sektöre giriş macerasını ve eğitim hayatındaki dönüm noktalarını gençlerle paylaştı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin 7 -9 Mayıs tarihinde düzenlediği Kariyer Günleri’ne Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol katıldı. Gençlere deneyimlerini aktararak sektöre giriş serüvenini geleceğin genç girişimcilerine anlatan Erol, mühendislik mesleğinin kendisine kattığı yaratıcılıkla sektörde önemli adımlar attıklarını belirtti.

Necmi Erol ‘Muratbey olarak İnovasyona verdiğimiz önemle, uzun soluklu araştırmalarımız sonucu 2010 yılında Naturena serimizi çıkardık. Naturena ile 2011 yılında İSO İnovasyon Ödülülleri’ne başvurarak, iş sonuçları kategorisinde ödül alan tek gıda firması olduk. Naturena gibi Türkiye’de bir ilk olan Sürmeli Peyniri ve şekliyle dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Burgu peyniri ürettik’ diyerek Muratbey peynirlerinin ilklerin markası olduğunu vurguladı.

3000 metre (3km) uzunluğundaki Burgu Peynir’le Guinness rekorlar kitabına da girmeye aday olduklarını ifade eden Erol ‘Boğaziçi köprüsünü gidip gelebilen, Eyfel Kulesi’nin 10 katı, Niagara Şelalesi’nin ise 18 katı bir peynir yapmayı iddia ediyoruz.” dedi.

Öğrencilere Muratbey Peynirleriyle hazırlanmış lezzetli sandviçler ikram edildi. Kariyer Günleri kapsamında 3 gün sürecek etkinlikte öğrenciler lezzetli ve sağlıklı peynir ile buluşmaya devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52