Doğa Çay'dan doğal çay!

5 ana ürün grubuna sahip Doğa Ailesi, yenilenen ambalajı ve geniş portföyü ile raflardaki yerini aldı.

Doğa Çay'dan doğal çay!

“Sadece iyi şeyler” sloganıyla yola çıkan Doğa, tüketicilerine doğa sevgisiyle hazırlanmış saflık ve lezzetiyle öne çıkan birbirinden farklı 25 çeşit tat sunuyor. Beslenmesine dikkat eden, doğal yaşamı seven, bitkilerin şifasına inanan herkes için, alternatif meyve ve bitkileri doğal yöntemlerle hazırlayan Doğa, katkısız ve %100 doğal olarak üretim yapıyor.
Doğa ayrıca, tüketicilerin istek ve beklentilerini karşılayan phyto serisi ile de dikkat çekiyor. Bitkilerin tedavi edici özelliğini göz önünde bulunduran Doğa,  tecrübesinden faydalanarak fonksiyonellik açısından farklı özelliklere sahip bitkilerle özel karışımlar hazırladı.
Doğa Bitki Çayları, doğru zaman ve yerden, özenle, sabah nemine gün ışığı değmeden toplanıyor. Uzmanların hassas denetimi ile kontrol edilen süreç, en taze bitkilerin doğal yollarla kurutularak, katkısız olarak paketlenmesi ile son buluyor. Dört tarafı kapalı zarflar ile; bitkinin kendine has aromasıyla tadını koruyan ve her bitkide doğal olarak belli miktarda bulunan uçucu yağlar korunuyor, tat ve koku hep taze kalıyor.
1989 yılından beri sektörün önemli oyuncularından biri olan Doğa, tüm ürünlerinde TSE’nin ISO 22000 ve ISO 9001 2008 belgelerine uygun ve %100 doğal olarak hazırlanıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Öznur Çağınlı
Öznur Çağınlı - 4 yıl Önce

Doğa çay bitki çayı olan phyte form phtyo slim çayını bulamıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim 5012125378

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52