İzmir Tadında Balık Günleri başlıyor

Balık kültürünü yaşatmak amacıyla 23-24 Ekim'de "İzmir Tadında Balık Günleri" etkinliği düzenlenecek.

İzmir Tadında Balık Günleri başlıyor
İzmir'de balık ve deniz ürünlerinin tüketimini arttırmayı ve balık kültürünü yaşatmak amacıyla 23-24 Ekim'de "İzmir Tadında Balık Günleri" etkinliği düzenlenecek.

Konak Belediyesi ev sahipliğinde, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, Su Ürünleri Tanıtım Grubu ve birçok kurumun işbirliğiyle yapılacak etkinlik Alsancak 1380 Sokak'ta gerçekleştirilecek.
Etkinlikler kapsamında deniz ürünleri tadımı, balık yemekleri, Ege mutfağı söyleşileri, etkinliğe destek veren kişi ve kurumlara plaket takdimi yapılacak. Tüm İzmirlilerin davetli olduğu "İzmir Tadında Balık Günleri" kapsamında, 1380 Sokak'ta konuklara başta çipura, levrek, sardalye olmak üzere çeşitli balık ikramı yapılacak.23-24 Ekim saat 12.00'da başlayacak etkinliklerde ayrıca vatandaşlara İzmir geleneksel lokma tatlısı, irmik ve tahin helvası verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52