Yazın maden suyunu bol tüketin

Yazın gelmesiyle birlikte tüketimi artan doğal maden suyunun, vücudun mineral ihtiyacının karşılanmasında önemli yeri olduğu bildirildi.

Yazın maden suyunu bol tüketin
Doğal maden sularında çözünmüş bulunan kalsiyum, magnezyum ve sodyum gibi ana mineraller, florür, iyot gibi eser elementler ve bikarbonat, sülfat gibi iyonların, bir dizi fizyolojik fonksiyonlar üzerine destekleyici etkileri ve birçok hastalıkların tedavisinde de olumlu etkileri bulunuyor. 

Uzmanlar doğal maden suyunun ihtiva ettiği minerallerin  birçok hastalığa derman olduğunu, 7 den 70’e her bireyin tüm mineral ihtiyaçlarının sağlanması için günde en az 2 şişe doğal maden suyu tüketilmesi gerektiğini belirtiyorlar. 

Ülkemizin önde gelen maden suyu üreticilerinden Beypazarı Maden Suyu, litresinde 2767 mg mineral içerikli doğal maden suyunun yanı sıra Ar-Ge çalışması sonrasında maden suyunun kalitesi ve mineral değerleri ile hiç oynanmadan doğal meyve aromaları ile limon, elma, vişne, çilek, C vitaminli limon ve nar aromalı maden suyu çeşitlerini de tüketicilere sunuyor. Öyle ki, C vitaminli doğal meyve aromalı maden suyunda, iki bardak taze sıkılmış portakal suyuna eşdeğer vitamin bulunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 14:41

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52