Sevgililer Günü'ne özel aşk kurabiyeleri

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, sevgililer gününe özel hazırladığı birbirinden şık ve lezzetli kurabiyeleriyle kalpleri fethedecek.

Sevgililer Günü'ne özel aşk kurabiyeleri
Efsanelere göre Romalı askerlerin evlenmesinin yasak olduğu dönemlerde gizlice evlenmelerine yardım eden Aziz Valentine için atfedilen 14 Şubat Sevgililer Günü tüm dünyada sevgililerin en mutlu günü oluyor. Aşıkların birbirlerine aldığı hediyelerle renklenen Sevgililer Günü’nde geçmişi 1871 yılına uzanan Güllüoğlu da her yıl birbirinden özel tatlarla kalpleri fethediyor.

Birlikte olunan anları tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, sevgililer gününde de sevdiğini ayrıcalıklı kılmak isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Aşkına verdiği değeri vurgulamak isteyenler için enfes aromalara sahip kurabiyeler sunan Güllüoğlu, birbirinden lezzetli çeşitleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ağızları tatlandırmaya hazırlanıyor.

Güllüoğlu Aşk Kurabiyesi Kategorisi’nde yer alan Fıstıklı, Bademli, Vişneli ve Kremalı tatlarıyla öne çıkan marka, sevgililer gününe özel minik kalp parçacıklarıyla süslediği kurabiyelere en özel aşk sözcüklerini de ekliyor. Dekorlu çiçekli kurabiye modellerinde ise sevgililer gününün olmazsa olmaz iki temasını bir araya getiriyor. Kırmızı yaldızlarla ve çiçeklerle süslenmiş enfes tatlar sevgililerin damaklarını olduğu kadar gözlerini de şenlendiriyor.  Dileyenler ise kalp şeklindeki kurabiyelere özel anların resmini bastırabileceği toplu siparişler de verebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52