Ramazan’da bu tatlıları öneriyor!

Baklava ustası Nejat Güllü, Ramazan Ayı’na özel en güzel 3 tatlısı güllaç, fıstıklı baklava ve kadayıfı öneriyor.

Ramazan’da bu tatlıları öneriyor!
On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi… Ramazan ayı gelişiyle, sağlığı, sofralarımızdaki bereketi, misafirperverliği, paylaşmayı ve heyecanı da beraberinde getiriyor. Peki, o lezzetli iftar sofraları tatlısız olur mu? Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Ramazan ayında tatlıseverlere mükemmel lezzetler sunarak sofraları şenlendiriyor. Nejat Güllü, iftar sofralarının baş tacı güllacı, Antep fıstıklı baklavasını ve dillere destan kadayıfını Ramazan ayında da tatlı tutkunları ile buluşturuyor. İşte Baklava Ustası Nejat Güllü’den Ramazan sofraları için vazgeçilmez en özel tatlı listesi…

Ramazan sofralarının en hafif tatlısı: Güllaç

Süt, şeker, kavrulmuş fındık içi, Antep fıstığı, Hindistan cevizi, yufka ve nar tanelerinin buluştuğu Nejat Güllü’nün güllaç tatlısı, Ramazan sofralarına hafif ve tatlı bir lezzet katıyor. Ramazan’ın en özel lezzeti güllaç, Nejat Güllü’nün Güllüoğlu deneyimi ve ustalığı ile harmanlanırken tüm malzemelerinin özenle seçilmesi ve hafifliği ile dikkat çekiyor. Nejat Güllü’nün güllacı, iftar sonrası yenilecek tatlılar listesinde ilk sırada yer alıyor. Özellikle sütlü tatlıların ön plana çıktığı bu dönemde güllaç tatlısı ile Güllüoğlu, midesini ve kolesterolünü düşünenlerin ilk tatlı lezzeti oluyor. Güllaç’a ismini veren gül suyu ise tercihe göre ekleniyor.

5 duyuya hitap eden eşsiz Güllüoğlu baklavası

İçerisinde un, şeker, yağ, fıstık ya da cevizin bulunduğu ve bunların hepsinin muntazam bir ustalıkla şekillendiği hamur tatlısı baklava; Baklavacı Nejat Güllü’nün ve ustalarının elinde farklı bir tat kazanıyor. Göze, kulağa, damağa, mideye ve burna ayrı ayrı hitap eden Nejat Gülllü’nün baklavaları, Ramazan sofralarının en özel tatlısı oluyor. Altın sarısı rengi ile gözleri kamaştıran Nejat Güllü’nün baklavaları, ısırıldığında incecik hamurunun çıtırtısını duyuruyor. Özel aroması ile Urfa sade yağının kullanıldığı Güllüoğlu baklavaları, aynı zamanda özel Antep fıstığı ile hazırlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52