Faruk Güllüoğlu'ndan Bayram'a özel tatlar

Faruk Güllüoğlu, bayram ziyaretlerinizde sevdiklerinize hediye etmeniz için tadı damağınızda kalacak yeni antep usulü özel bir baklavayı sizlere sunuyor.

Faruk Güllüoğlu'ndan Bayram'a özel tatlar
Gıdavitrini - Bayramların geleneksel ikramı baklavanın vazgeçilmez adresi, yenilikçi vizyonuyla sektöre öncülük eden Faruk Güllüoğlu, bayrama özel hazırladığı eşsiz lezzette yeni Antep usulü, nefis Urfa tereyağlı ‘fıstıklı mekik dilim baklavası’ ile misafirlerinizin ve sevdiklerinizin damağında iz bırakacak…

Geçmişten günümüze geleneklerimize ve kültür mirasımız olan bayramlarımıza verdiği değerle bize eşsiz tatlar sunan Faruk Güllüoğlu, bu bayram ev ikramları ve bayram ziyaretlerinizde sevdiklerinize hediye etmeniz için tadı damağınızda kalacak yeni antep usulü özel bir baklavayı sizlere sunuyor.

Bol Antep fıstıklı, ince kat kat hamurlu, nefis Urfa terayağlı ve tam kıvamında şerbetiyle fıstıklı mekik dilim baklava’ bayrama özel tanıtım fiyatı ile Faruk Güllüoğlu mağazalarında bayramın tadını doyasıya çıkarmanız için sizleri bekliyor.

Antep damak tadını seven,  Antep yöresine ait baklavalar bir başka diyen kişiler için keşfedilecek yeni bir ürün olan ‘l fıstıklı mekik dilim baklava ‘ bu bayram vazgeçilmez tadınız olacak.

Her zaman tüketicisinin damak zevkini düşünen Faruk Güllüoğlu, özel günlerinizde sizi ve sevdikleriniziunutmayarak sunduğu farklı ve kaliteli ürün çeşitleriyle eşsiz bir tatlı deneyimi yaşatmaya devam ederken Faruk Güllüoğlu lezzetlerine gerek mağazalar gerekse evden sipariş vererek ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52