New York Manhattan'da yeni restoranını açan Nusr-Et'in fiyatları yüksek bul
undu. Yemekler
lezzetli olarak değerlendirilse de porsiyonların küçüklüğü eleştirildi, bir müşteri ise gelen 1413 dolarlık hesabı paylaştı.
Salt Bae harek
etiyle ünü dünyaya yayılan Nusret Gökçe'nin New York Manhattan'da açtığı restoran ziyaretçi akınına uğruyor. New York Post, Independent ve Eater gibi önemli uluslararası basın kuruluşları Nusr-Et'e giderek deneyimlerini yazıyorlar. Nusret'in yeni restoranı lezzetli bulunsa da yüksek fiyatlar eleştiriliyor.
Habertürk'ün haberine göre Business Insider yazarı Ronn Torossian Nusr-Et'e giderek deneyimlerini ve gelen hesabı paylaştı. Torossian, bahşiş olarak 200 dolar (750 Türk lirası) istenme
sini eleştirdi. Hesapta ayrıca et spagetti için 70 dolar, Nusret
salatası için 25 dolar, bir şaşlık için 70 dolar yazıldığı görüldü.
Independent Gazetesi ise, Nusr-Et'in kendilerini aç bıraktığını söyledi. Yemek eleştirmeni Robert Sie
tsema, dünyada meşhur olan "tuz serpme" hareketinin eskidiğine dikkat çekti. 275 dolarlık etin de New York'un Tiyatro Bölgesi'nde bulunan bir restoran için pahalı olduğunu belirtti.
New York Post, Nusr-Et'in New York restoranı ile ilgili olarak yazdığı yazıda, "Bazı yemeklerin fiyatı şişirilmiş. Şaşlık lezzetli ama bir
kahve bardağını bile doldurmayacak büyüklükte" dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!